Șefii pot măsura cât de productivi suntem la birou

Enigma - logoInternetul este un instrument care poate ușura semnificativ munca, dar este și principalul vinovat pentru irosirea orelor de lucru. Tu cât timp stai pe Facebook, te uiți la filmulețe pe Youtube sau vorbești cu prietenii pe Skype atunci când ești la birou? Studiile au arătat că unii angajați pierd chiar mai bine de jumătate din programul zilnic cu activități considerate neproductive pentru fișa postului lor.

Aplicația Enigma 365 monitorizează computerele din companii și generează rapoarte complexe de productivitate.

Soluția software dezvoltată de Nexus Electronics înregistrează în fiecare secundă ce pagini web sunt accesate de pe un anumit terminal sau ce programe sunt utilizate. Astfel, managerii câștigă o perspectivă de ansamblu asupra modului în care angajații lor folosesc computerele la locul de muncă.

Enigma 365 nu înregistrează date confidențiale! Aplicația înregistrează doar link-urile accesate și aplicațiile utilizate pe computer. Nu este înregistrată activitatea pe tastatură și nu sunt făcute print screen-uri.

Beneficii pentru companie, beneficii pentru angajați

Este simplu să înțelegem de ce companiile ar beneficia utilizând o astfel de aplicație. Datele exacte colectate cu Enigma 365 le oferă managerilor un control mai ferm asupra echipei lor, care conduce implicit la o scădere a timpilor morți și la o creștere semnificativă a productivității.

Chiar dacă beneficiile aduse de aplicație angajaților nu sunt atât de evidente, ele totuși există: informațiile despre cum se desfășoară activitatea în companie ajută la o mai bună organizare și la o distribuire mai echitabilă a sarcinilor în cadrul echipei. Astfel, vor dispărea cazurile în care o persoană este suprasolicitată, în timp ce altele dispun de mai mult timp.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *