Sfat de la Dr. Hart: Digestia poate fi activată cu enzime pancreatice

Mulți dintre noi ne confruntăm adesea cu balonări, crampe, dureri abdominale, arsuri sau greață. Aceste manifestări neplăcute sunt puse pe seama stomacului ori pe faptul că digestia nu s-a produs într-un mod eficient. Însă, știați că NU stomacul are rolul principal în procesul de digestie, ci intestinul subțire? În stomac, alimentele sunt doar fragmentate în bucățele, care sunt eliberate mai apoi în intestin, unde, cu ajutorul enzimelor, se continuă digestia și se absorb nutrienții.

De aceea, o digestie optimă reprezintă mai mult decât un simplu proces fiziologic, deoarece aceasta este esențială pentru absorbția nutrienților, care contribuie la menținerea stării de bine a organismului.

*****

dr hart enzime pancreatice digestie usoara gazeta de stiriDr. Hart vine în sprijinul celor ce întâmpină probleme digestive cu o soluție la îndemână – Enzime pancreatice, care contribuie la descompunerea nutrienților din alimente, facilitând digestia și tranzitul intestinal. Prin conținutul ridicat de enzime, produsul este util în cazul exceselor alimentare, dar și atunci când pancreasul nu produce suficiente enzime.

Ingredientele pe care le conține produsul funcționează ca un adjuvant în procesul de digestie și tranzit intestinal. Amilaza transformă carbohidrații în zaharuri, proteaza contribuie la descompunerea proteinelor, iar lipaza ajută în digestia grăsimilor.

Prin forma lor farmaceutică, comprimatele Dr. Hart – Enzime pancreatice sunt special concepute pentru a rezista acțiunii acidului gastric.

Dr. Hart Enzime Pancreatice se găsesc în farmaciile Sensiblu. Pentru mai multe detalii și sfaturi utile puteți accesa: www.drhart.ro.

*****

Citiţi cu atenţie prospectul şi informaţiile de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, consultaţi medicul sau farmacistul.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *