Spectacol de teatru muzical educativ pentru copii

Te-ai gândit vreodată că cele mai frumoase povești pot fi transpuse, cu ajutorul muzicii și al dansului, în povești de teatru muzical? PAM PAM, trupă de teatru muzical educativ pentru copii, pune în scenă un concept creativ și unic de spectacol, în care cei mici se distrează, cântă și dansează.

teatrul-elisabetaSâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 11:00, la Teatrul Elisabeta, Pia, Vio și Kito vor să îi convingă pe cei mici și pe cei mari că La școală este ca-n povești!”. Cel mai greu de convins se pare că va fi Împăratul Lenevilă, care, chiar dacă este încoronat cu mult fast, credea că școala este frumoasă doar pe dinafară. Astfel, până vine doamna învăţătoare, împreună cu micii spectatori, Pia, Vio și Kito vor construi în sala de clasă o poveste despre Împărăţia Învăţăturii. Bufoni vor fi Pam-Pam și Bum-Bum, două mascote drăgălașe.

Și pentru că muzica dă culoare vieții și ne unește în tot ceea ce facem, Pia, Vio și Kito aduc în scenă nu doar exuberanță și multă bucurie, dar și adevărate lecții pentru Lenevilă și copii. Împreună, pe acorduri muzicale de Perinița, rock’n roll, hip-hop sau pop, ei vor învăța cu multă răbdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Biletele pentru spectacolul de sâmbătă, 5 noiembrie, se pot achiziționa de la casa de bilete a teatrului Elisabeta și online de pe www.teatrulelisabeta.ro. Preț bilete: 25 și 35 ron. Spectacolul este recomandat copiilor începând cu vârsta de 4 ani. Mai multe informații despre spectacol și trupa PAM PAM, găsiți pe site-ul www.pam-pam.ro.

***

În prezent, în repertoriul trupei de teatru muzical educativ pentru copii PAM PAM puteți viziona spectacolele de teatru muzical “La școală este ca-n povești” și “Călătorie muzicală pe aripile Vântului”. Replicile pline de umor, muzica antrenantă și plină de ritm, coregrafiile originale și costumele colorate fac din show-urile PAM PAM adevărate momente de bucurie pentru copii și părinți.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *