Spectacolul „În parc”, o producție inspirată de jocurile copiilor

teatrul ion creangaSâmbătă, 25 octombrie, Teatrul Ion Creangă propune o nouă întâlnire cu spectacolul „În parc”, o producție inspirată de jocurile copiilor. Desfășurate într-un cadru îndrăgit de cei mici, poveștile vor prinde viață din frunze colorate și fire de nisip, publicul fiind invitat să descopere frumuseţea naturii înconjurătoare prin joaca a doi copii, un băiat și o fată. Reprezentația va avea loc la Teatrul ExcelsiorStr. Academiei, nr. 28, cu începere la ora 11:00.

Spectacolul este realizat de Magda Condurache și se înscrie în Programul „Educaţia Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani, dedicat celei mai tinere categorii de spectatori. Inițiat de Teatrul Ion Creangă în 2005, din dorinţa de a promova importanţa şi beneficiile aplicării conceptului de educaţie timpurie prin mijloace specifice teatrului, programul include un repertoriu variat de spectacole, scopul acestora fiind de a valoriza capacitatea şi potenţialul copilului mic de a se implica, de a participa şi de a învăţa prin interacţiune.

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului Ion Creangă (Str. Piața Amzei, nr. 13), în rețeaua Eventim, online pe www.eventim.ro sau la sediul magazinelor partenere – Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas –, dar și la sala de spectacol, cu o oră înainte de începerea reprezentației.

ÎN PARC

Categoria de vârstă: 3-6 ani

Durata: 35 minute

Regia: Magda Condurache

Scenografia și proiecţia video: Delia Ionescu

Ilustraţia muzicală: Robert Agarici

Mişcarea scenică: Păstorel Ionescu

Consultant psiholog: Carmen Anghelescu – Şef Departament Educaţie Timpurie, Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională Step by Step

Cu: Magda Condurache, Julieana Drăghici

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *