Suferi de acnee severă? Keracnyl Ducray poate fi soluția

În adolescență, am suferit de acnee și mi-aș fi dorit să găsesc o soluție rapidă, care să funcționeze pe termen lung. Nu am avut probleme grave precum acneea severă, dar a fost de ajuns să mă țină închisă în casă, să evit grupurile și petrecerile, să mă simt rușinată la școală sau să mă gândesc dacă băiatul pe care îl plăceam se uita în ochii mei sau la tenul inflamat.

Mi se întâmplă și acum, la maturitate, să mă lovesc de episoade acneice, mai ales în timpul verii când praful și razele solare au efecte negative asupra tenului.

keracnyl-ducray-gazeta-de-stiriFie că vorbim de acnee periodică sau permanentă, în formă ușoară sau severă, laboratoarele Ducray au lansat în România produsele dermatologice Keracnyl, indicate în soluționarea problemelor tenului. Am început de trei zile un tratament cu două dintre produsele noi și mărturisesc că văd schimbări, chiar dacă specialiștii spun că îmbunătățirile se văd în 7 zile.

Ce am observat:

  • gelul spumant îmi curăță bine tenul și îl calmează în timpul nopții. Folosesc gelul o singură dată, seara, și până a doua zi am pielea catifelată.
  • crema antiacneică acționează direct aupra leziunilor acneice inflamate. Dimineața am observat că zonele cu acnee sunt din ce în ce mai curate, aproape uscate, calmate, iar tenul nu mai este încărcat cu sebum. Aplic crema o singură dată pe zi, seara, cu 1-2 ore înainte de culcare. Am încercat s-o folosesc și dimineața drept bază pentru machiaj, dar mie nu mi s-a potrivit.

Din gamă face parte și crema Keracnyl Control cu acțiune pe termen lung. Mai exact, controlează și reduce leziunile acneice recidivante. Am s-o cumpăr, pentru că văd deja beneficiile și mi-ar plăcea să folosesc o cremă care are efect de durată în soluționarea problemelor pe care le are tenul meu.

Produsele pot fi găsite în farmacii, sunt hipoalergenice, nu conțin parabeni și AHA. Le puteți folosi chiar dacă urmați un tratament medical anti-acneic, pentru că nu interacționează.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *