Un an de la înființarea celui mai mare Mall online pentru mămici și pitici

  • Tweet
  • Tweet

Magazinul online BabyMall.ro împlinește primul an de existență. Creat de o mămică, mall-ul online a luat naștere pentru a fi “mâna dreaptă” a părinților din România. Dintre toate magazinele online destinate celor mici, nu exista niciunul care să reunească sub același “acoperiș” absolut toate produsele atât de necesare unei familii în viața căreia a apărut un bebeluș.

Peste 20.000 de articole la un click distanță

Banalul drum până la farmacie sau orele petrecute prin magazinele de haine sunt istorie. “Mediul online este viitorul, daca știi să-l folosesti în favoarea ta. Mamă fiind, mi-am dat seama că pierdeam ore bune intrând pe zeci de site-uri de unde să pot lua tot ce îmi trebuia. Așa mi-a venit ideea: din dorința ca dintr-un singur loc, în doar câteva minute, cu un singur click, să pot cumpăra absolut tot ce am nevoie pentru fetița mea. Toți cei care sunt părinți știu ce presupune ca timp creșterea unui prichindel, iar un ajutor de acest gen este cel mai bun lucru care poate exista. Astfel, am creat BabyMall.ro”, spune Corina Stănescu, cea care a pus bazele acestui magazin online.

Magazinul oferă peste 20.000 de articole pentru copii, venind în întâmpinarea a zeci de mii de familii. Clienții revin, recomandă altora, iar utilizatorii rețelelelor de socializare au dat ”Like” BabyMall.ro (16.000 de prieteni pe FaceBook, numărul fiind zilnic în creștere). Mai mult, dacă cineva dorește un anumit lucru pe care nu îl găsește în oferta curentă, poate folosi telefonul sau formularul de contact și în cel mai scurt timp reprezentanții BabyMall.ro vin cu soluția.

“Pentru că atunci când este vorba de copii nu se fac compromisuri în ceea ce privește calitatea, BabyMall a testat si a selectat exigent produsele comercializate astfel încât clienții să facă numai alegeri bune! Babymall nu uită nici de cei mai exigenți clienți, în materie de calitate și design, având în portofoliu branduri de top la prețuri mai mici decât în magazinele tradiționale! Astfel, fără timp pierdut în trafic și prin magazine, la prețuri competitive și o calitate garantată, succesul cumpărăturilor este asigurat!”, completează Corina Stănescu.

La un an de la înființare, BabyMall.ro a pregătit surprize in lant: peste 200 de produse au prețuri speciale, iar la fiecare comandă Babymall răsplătește fidelitatea clienților cu reduceri de 5% până la sfârșitul anului!

Author: admin

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: