Un credit cât o casă de mare

Sunt în plin proces de mutare, cutii pline, puse unele peste altele, cu gândul doar la casa minunată pe care o vom lua în primire în doar patru zile. Am întârziat cu ultima probă SuperBlog și tare rău mi-a părut când am văzut care este sponsorul. Așadar, ceea ce voi scrie mai departe chiar este o poveste reală, trăită de mine și de soțul meu.

Cu destule frustrări acumulate din cauza unei chirii mult prea mari, am decis, în urma unei discuții avute pe baza unei insomnii, să căutăm mai multe informații pe internet cu privire la un credit ipotecar. Ne doream un credit rapid, pentru că ne-am făcut socotelile și am realizat cât am investit în chirie, în loc să investim în propria noastră locuință. În acea noapte de la sfârșitul lunii ianuarie, am găsit informații despre AVBS Credit și posibilitatea colaborării cu un broker specializat pentru obținerea creditului. Deși reticenți la început din cauză că nu știam ce costuri implică, am trimis un email pe adresa de contact a companiei. A doua zi, am fost contactați prompt și am stabilit o întâlnire cu brokerul AVBS.

avbs credit

În primul rând, brokerul ne-a dat impresia că ne știm de-o viață. Cu o energie extraordinară, abilități de comunicare și relaționare foarte bune, M. a creat pentru noi cadrul perfect în care să ne simțim confortabil chiar dacă venisem să discutăm despre îndatorarea la bancă pe 30 de ani. După ce ne-a prezentat toate ofertele potrivite nevoilor noastre financiare, după ce ne-a oferit informații mai mult decât suplimentare – practic, a reușit să anticipeze orice curiozitate am fi avut, am luat decizia să colaborăm. Din acel moment, el s-a ocupat de toate demersurile și am comunicat constant privind evoluția dosarului. În scurt timp, aveam creditul pre-aprobat, mai trebuia să găsim casa. La căutarea unei case trebuie să vă înarmați cu multă răbdare, am avut de multe ori sentimentul că nu vom găsi ceea ce ne dorim, iar termenul trecea. Pentru noi, foarte importantă a fost energia cu care am plecat la drum și știm că ea a făcut diferența în găsirea casei perfecte.

Din momentul în care am găsit casa potrivită, totul s-a întâmplat neașteptat de repede. Nici măcar n-am avut timp să ne dăm seama ce trăiri avem, ce fericire deplină la gândul că, în sfârșit, după aproape cinci ani petrecuți în chirie, vom avea casa noastră. Cu două drumuri la notar și două la bancă, am semnat contractul pentru casă și gata. Asta a fost tot. Atât de ușor a fost. Am câștigat mult timp pentru că n-am mai fost nevoiți să umblăm noi pe la toate băncile și-n plus, nu ne-a costat nimic.

Dacă aveți vreodată nevoie de un broker bancar, scrieți-mi. Am să vi-l recomand pe M. pentru că ne-a impresionat și ne-a ajutat foarte mult. Și nu vorbim doar de credit ipotecar aici, poate fi vorba și de Prima Casă, un credit de nevoi personale ori o refinanțare.

Stau și mă gândesc cât de important este să ai un sprijin din partea unor oameni potriviți. Probabil, dacă nu găseam site-ul AVBS în noaptea aia, lucrurile nu s-ar fi întâmplat la fel și am fi rămas în chirie încă cinci ani. Poate din comoditate, poate din obișnuință.

Mă gândesc și la site-ul meu, gazetadestiri.com: dacă n-aș fi avut oportunitatea unor parteneriate media (cu diferite agenții de publicitate, cu Muzeul Țăranului Român, cu Shakespeare School, cu diferite agenții care activează în domeniul Sănătății – acestea sunt doar câteva din multele exemple), majoritatea pe perioadă nedeterminată, dacă n-aș fi avut lângă mine oameni minunați care mi-au dat ”credit” pentru că le place site-ul și pentru că, împreună, colaborăm bine, mi-ar fi fost greu. Mai ales că eu sunt încă la început.

Revenind la ale mele, mai am cutii de împachetat. Sper doar că am reușit să ofer o idee măcar unui om care se află în impas așa cum am fost noi. Chiar am trăit o experiență foarte frumoasă și plină de învățăminte. Recomandăm!

 

*** Am scris pentru Spring SuperBlog 2016 ***

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

2 Comments

  1. Îți mulțumimim pentru cuvintele frumoase și ne bucurăm că în sfârșit v-ați achiziționat o locuință! Mă bucur că unul din colegii mei v-a adus în fața visului împlinit!
    Felicitări și mult succes!

    Post a Reply
    • Noi vă mulțumim din inimă, abia așteptăm să primim cheile și să intrăm luni în casa cea nouă. Îi mulțumim lui Mihai, este un profesionist cum rar am întâlnit! Promitem să ridicăm un pahar de șampanie în cinstea AVBS Credit și sper să sprijiniți sute și mii de cupluri așa cum ne-ați sprijinit pe noi! 🙂

      Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *