Universitatea Româno – Americană lansează campania de comunicare “Învaţă să fii cineva. Pe viaţă.”

  • Tweet
  • Tweet

Universitatea Româno – Americană, una dintre cele mai importante instituţii de învăţământ superior din România, demarează campania de comunicare integrată “Învaţă să fii cineva. Pe viaţă.” semnată de Weapons of Public Attraction. Aceasta este susţinută de tactici de PR, gândite şi executate de agenţia The Public Advisors.

Campania este dedicată admiterii la facultate şi a debutat pe 8 iunie, anul curent. Aceasta se bazează pe conceptul “pleasant education” şi promovează o viziune de viitor bazată pe cariere stabile, ascendente, de succes, nu pe job-uri pe termen scurt. Astfel, Universitatea Româno – Americană propune adolescenţilor, într-un limbaj cool şi accesibil lor, o perspectivă asupra vieţii profesionale care să se identifice prin realism, responsabilitate şi durabilitate.

“Insight-ul de la care am plecat a fost faptul că la vârsta de 18 ani, meseriile de gamer, de fotomodel, de skater sunt privite ca fiind cele mai cool. Dar tinerii la aceasta vârstă se gândesc la un job, nu la o carieră, având o viziune pe termen foarte scurt, orizontul cel mai îndepărtat fiind cel mult vârsta de 25 de ani.  Campania îi provoacă să gândească în perspectivă. Viaţa continuă şi după 25 de ani şi atunci nu ne mai dorim job-uri, ci cariere de succes. Iar Universitatea Româno – Americană te pregăteşte pentru acestea.”, a declarat Luca Bulacu, Creative Partner Weapons of Public Attraction.

Din mixul de comunicare fac parte o campanie online de bannere şi google display, Facebook & LinkedIn Ads, radio & print, campanie indoor la metrou şi outdoor la nivel naţional.  Campania a inclus şi lansarea noului design al platformei online de comunicare a Universităţii Româno – Americane, www.rau.ro.

Activităţile de PR elaborate şi coordonate de către The Public Advisors vor include relaţii cu media, evenimente de presă, comunicare în social media, community engagement şi KOLs engagement.

Echipa WOPA dedicată proiectului a fost formată din: Ionut Datcu (Client Service Director & Managing Partner), Luca Bulacu (Creative Partner), Mihai Gheorghiu (Senior Art Director), Adrian Dragan (Senior Copywriter), Alex Eftinoiu (Senior Strategic Planner), Raluca Berescu (Account Director).

Din echipa de comunicare The Public Advisors dedicată campaniei fac parte: Simona Dan (Managing Partner), Raluca Mihălăchioiu (Managing Partner), Sorana Ioniţă (Senior Public Advisor), Cristina Petrescu (Public Advisor).

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *