Universul Barbie se mută la Asociația “Ana și copiii”

Cristina Herea

Cristina Herea

Sun Plaza Shopping Center, împreună cu prezentatoarea RTV, Cristina Herea, aduce zâmbetul pe buzele copiilor din cadrul Asociației “Ana și copiii” printr-o activitate de CSR ce își propune donarea recuzitei evenimentului mult iubit de cei mici – “Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”, desfășurat în luna septembrie în cadrul centrului comercial.

Cristina Herea s-a implicat, de-a lungul timpului, în multe campanii umanitare și de responsabilitate socială. “Am fost onorată să mă alătur acțiunii de CSR demarată de Sun Plaza pentru a fi alături de copiii cu situații sociale dificile. Vom încerca să creăm o lume de poveste în care păpușa Barbie să le demonstreze că performanța și succesul nu au nicio legătură cu un confort material. Am văzut copii olimplici care studiau după manualele colegilor; elevi sclipitori care învățau în bibliotecă, nu pe Google, și prichindei care descopereau tainele cititului la lumina lumânării. Și totuși, aceste lucruri nu i-au descurajat. Din contră, i-au determinat să își depășească condiția. Ei sunt eroii mei, nu din povești, ci din realitatea anului 2014. Cred cu tărie că elitele de astăzi sunt liderii de mâine”, spune prezentatoarea RTV.

Activitatea de CSR se va desfășura miercuri, 22 octombrie 2014, începând cu ora 11:00, la sediul Asociației “Ana și copiii”, Strada Stoica Ludescu nr. 14, sector 1, și are drept scop sprijinirea activităților desfășurate de copiii defavorizați în cadrul acestei asociații. Dacă toți cei mici s-au putut bucura de păpușile și mobilierul utilizat în cadrul evenimentului, acestea vor aduce de acum încolo zâmbete și fericire pe chipul copiilor de la Asociația “Ana și copiii”.

Obiectele care vor fi donate Asociației “Ana și copiii” sunt atât păpuși și accesorii Barbie, cât și piese de mobiler. Acțiunea de donare va fi marcată de un moment surpriză pentru cei prezenți pregătit de cei mici, împreună cu Cristina Herea.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *