Urnele de donații de la casele de marcat din toate magazinele Lidl vor colecta fonduri pentru HOSPICE

  • Tweet
  • Tweet

Timp de 6 luni, urnele de donații amplasate la casele de marcat din toate magazinele Lidl vor colecta fonduri pentru HOSPICE Casa Speranței. Campania de donații se va desfăşura sub sloganul „Menţine vie speranţa”, iar suma astfel acumulată va fi dedicată sprijinirii copiilor şi adulţilor diagnosticaţi cu o boală incurabilă, beneficiari ai serviciilor oferite de HOSPICE.

Menţine vie speranţa” este o campanie de strângere de fonduri prin care Lidl îşi propune susţinerea activităţii de asistenţă medicală paliativă acordată gratuit de HOSPICE Casa Speranţei pacienţilor copii şi adulţi suferinzi de boli incurabile, prin servicii oferite în centre de zi, ambulatorii şi unităţi proprii pentru internare, la domiciliul pacienţilor şi în spitalele partenere.

Prin campania „Menţine vie speranţa”, suntem alături de pacienții aflați în grija HOSPICE Casa Speranței şi susţinem, alături de angajaţii şi clienţii noştri, programele organizaţiei non-guvernamentale. Parteneriatul cu HOSPICE Casa Speranței ne aduce o deosebită onoare şi bucurie, aceasta fiind a doua noastră colaborare cu organizaţia, în cadrul unui program de responsabilitate socială. De fiecare dată, clienții Lidl au răspuns afirmativ inițiativelor noastre de sprijinire a cauzelor sociale și le mulțumim mult pentru asta. În continuare, știm că tot împreună cu aceștia vom reuși să menținem vie speranța pentru acești copii și adulți care au mare nevoie de ajutorul nostru.”, a declarat Georgiana Tugearu, PR & CSR Manager, Lidl România.

Cu ajutorul Lidl România, mii de români, clienți ai lanțului de magazine Lidl, află câtă nevoie de sprijin au copiii și adulții diagnosticați cu o boală incurabilă în România. Sumele colectate într-o campanie similară, desfășurată în cadrul aceluiași parteneriat anul trecut, au fost folosite pentru ca echipa medicală de la HOSPICE să ajungă în casele a 1.200 de oameni angrenați în lupta cu un diagnostic necruțător. Campania de anul acesta, „Menține vie speranța“ va lumina viețile altor mii de români care au nevoie de sprijinul nostru“, a explicat Alex Pădureanu, Director Executiv HOSPICE Casa Speranței.

Author: admin

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: