Vrei hidratare eficientă a pielii? Este bine să folosești produse organice

Hidratarea pielii este un pas necesar în păstrarea frumuseții indiferent de vârstă. În fiecare zi, pielea este supusă atacurilor care perturbă mecanismul natural de hidratare.

Cu o tradiție de peste 40 de ani, PHYT’S a creat produse organice și naturale, o garanție a eficienței hidratării zilnice a pielii. Îngrijirea organică nu înseamnă doar frumusețe, ci și sănătate, PHYT’S fiind inițiatorul folosirii acidului hialuronic de origine naturală în formula produselor sale.

gama aqua phyts

Acidul hialuronic de origine vegetală este un ingredient activ, unic pentru hidratare, obținut prin fermentația grâului și a porumbului. Acesta este prezent în mod natural în țesuturi și contribuie la hidratare prin absorbția și retenția apei, având funcția unui “burete organic”.

Bazându-se pe acid hialuronic, dar și pe alte ingrediente active eficiente (extract de Aloe vera, ulei virgin de alune, ulei de jojoba și macadamia), gama AQUA PHYT’S are toate beneficiile unui tratament facial cu ingrediente 100% naturale, certificate BIO:

  • Apă micelară hidratantă: îndepărtează delicat machiajul, curăță, hidratează și tonifică pielea într-o singură acțiune.
  • Elixir hidratant: asigură confort chiar și celui mai fragil și deshidratat ten, lăsându-l  moale și catifelat.
  • Fluid hidratant pentru ten normal și mixt: cu o textură ușoară și cu un parfum delicat, acesta reîmprospătează pielea și nu lasă peliculă uleioasă.
  • Cremă hidratantă pentru piele uscată: are o textură cremoasă, special adaptată pentru hidratarea de zi cu zi a pielii uscate, oferind o senzație imediată de confort și suplețe.
  • Cremă ultra-hidratantă pentru piele foarte uscată: textura cremoasă, bogat hidratantă, hrănește intensiv pielea foarte uscată și fortifică bariera protectoare naturală a pielii.
  • Mască-gel hidratantă: oferă hidratare de lungă durată tuturor tipurilor de ten,  echilibrează rezervele de apă ale pielii și lasă pielea catifelată și suplă.

Disponibile și în fiole de unică folosință pentru uz profesional, produsele AQUA PHYT’S garantează igienă și puritate maximă pentru piele. În plus, ele nu conțin parabeni, phenoxietanol sau conservanți sintetici.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *