Zâmbet mai alb cu până la 8 nuanțe cu gama profesională iWhite Instant

iWhite InstantMiercuri, 21 octombrie, farmacia Sensiblu din Băneasa Shopping City a fost gazda unui eveniment în care brandul iWhite Instant a oferit sfaturi despre cum poti să obții un zâmbet strălucitor, de vedetă, în doar 20 de minute. La eveniment, s-a alăturat și Elena Gheorghe care a susținut o sesiune specială de autografe și a povestit cum ne putem bucura de un zâmbet alb și strălucitor în fiecare zi.

iWhite Instant este o gamă revoluționară de produse pentru albirea profesională a dinților, foarte ușor de folosit chiar la tine acasă, dovedită clinic ca fiind sigură și eficientă.

Disponibil exclusiv în farmaciile Sensiblu, tratamentul pentru albirea dinților, iWhite Instant conține: un kit cu 10 benzi umplute cu un gel activ de albire destinat pentru 5 folosiri, pastă de dinți și apă de gură.

Kitul pentru albirea profesională a dinților iWhite Instant nu conține peroxid de hidrogen (apă oxigenată) substanță care in anumite cantități poate provoca sensibilitate sau dureri la nivelul dinților și al gingiilor. Tratamentul conține 10 benzi moi, flexibile și de mărime universală. Acest tratament destinat folosirii acasă garantează dinți mai albi cu până la 8 nuanțe, după doar 20 minute de utilizare zilnică. Pentru rezultate uimitoare, benzile pot fi folosite timp de 5 zile consecutiv sau de fiecare dată când consideri ca este necesar. Benzile sunt deja umplute cu gel și sunt igienic ambalate.

Pasta de dinți iWhite Instant albește dinții în profunzime datorită micro-cristalelor ce ajută la redobândirea culorii naturale a dinților, cu ajutorul tehnologiei de dizolvare a petelor și de albire în profunzime. În plus, pasta reface smalțul dinților și luptă împotriva apariției tartrului, a plăcii sau a cariilor.

Apa de gură iWhite Instant are efect vizibil de strălucire, chiar după prima utilizare (datorită particulelor blue-covarine), dar și efect de albire în profunzime (dacă este folosit zilnic). De asemenea, apa de gură ajută la îndepărtarea plăcii, oferă prospețime, fortifică dinții. NU conține alcool.

În 2014, iWhite Instant a câștigat premiul pentru cel mai INOVATOR produs al anului, pus în joc la Târgul European Healthcare de la Cannes.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *