30 000 de români, beneficiari ai proiectelor Roche România

  • Tweet
  • Tweet

Roche România a publicat primul raport de implicare în comunitate al companiei, în cadrul căruia sunt prezentate proiectele realizate de companie în colaborare cu diverși parteneri.

În anul 2016, peste 30.000 de romani au beneficiat direct de aceste proiecte, de la oferirea de investigații medicale gratuite, la colaborări pentru dezvoltarea educației profesionale și proiecte caritabile. Pe de altă parte, mesaje importante privind prevenția și educația în sănătate au ajuns la milioane de români, prin intermediul campaniilor de informare sprijinite de companie. Sumele alocate de către Roche România pentru aceste proiecte în 2016, au depășit 9 milioane de lei. Raportul este disponibil pe site-ul Roche România, www.roche.ro.

 „Misiunea noastră principală este aceea de a îmbunătăți viața pacienților, dincolo de medicamentele pe care le producem. De aceea, prin aceste proiecte, am dorit să ne aducem contribuția la societate, acolo unde credem că putem sa facem cel mai mult bine. Credem că o societate modernă, europeană trebuie să fie o societate sănătoasă”, spune Martine Draullette, Director General, Roche România.

În anul 2016, circa 65% din suma alocată proiectelor de implicare în comunitate a fost destinată efectuării a peste 22.000 de teste de diagnostic gratuite, pentru pacienții cu boli grave, în condițiile în care acestea nu sunt momentan decontate în sistemul public.

Medicina modernă evoluează într-un ritm extrem de rapid, cu noi descoperiri în fiecare zi. De aceea, educația profesională a medicilor este un angajament pe termen lung, în sprijinul pacienților și al sectorului medical din România. În cursul anului trecut, aceste colaborări și parteneriate au reprezentat 21% din valoarea proiectelor de implicare în comunitate.

În plus, Roche România a susținut în anul 2016 peste 30 de campanii de prevenție și educație pentru sănătate derulate de asociații de pacienți și organizații non-guvernamentale. Domeniile în care aceste organizații au derulat campanii, cu sprijinul Roche, acoperă arii diverse: oncologie, boli autoimune, boli infecțioase, transplant sau afecțiuni ale sistemului nervos central.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *