Artă populară și obiecte tradiționale românești, doar la un click distanță

  • Tweet
  • Tweet

Art&Craft Design a debutat pe piața de suvenire românești în 2003, adresându-se exclusiv pieței de travel retail. În prezent, este cea mai mare firmă de retail de suvenire și produse tradiționale românești, cu magazine în toate galeriile comerciale ale aeroporturilor din țară.

Datorită numărului mare de solicitări și comenzi online, reprezentanții Art&Craft au decis că este momentul ca magazinul online www.artandcraft.ro să fie îmbunătățit și să le ofere experiență plăcută la navigare tuturor iubitorilor de artă populară și obiecte tradiționale, colecționarilor împătimiți, precum și celor care sunt în căutarea unui cadou special și inedit.

Noua structură a site-ului a fost realizată astfel încât să permită o navigare intuitivă în cadrul platformei pentru toți utilizatorii. Clasificarea produselor pe categorii și subcategorii, dar și posibilitatea de filtrare și căutare specializate, facilitează accesul către produse în funcție de interesul fiecăruia. În plus, noul site cuprinde și colecții Art&Craft care au fost sau urmează a fi lansate, povestea noastră, precum și un blog cu trei categorii de articole – Meșteșuguri populare, Povestea produselor, Recomandările Art&Craft”, ne-a spus Alexandra Ungureanu, specialist Comunicare și PR în cadrul companiei.

Website-ul www.artandcraft.ro vă pune la dispoziție o gamă diversificată de produse de artă populară și artizanat, suvenire românești, produse personalizate cu design original din colecțiile Art&Craft și o gamă variată de dulciuri cu specific românesc.

Dintre produsele tradiționale românești, cu rădăcini în istorie și folclor, care au la bază legende, identitatea spaţiului, continuitatea şi apartenenţa la o lume cu tradiţie şi a căror calitate este garantată de certificate de autenticitate, amintim de vasele din ceramică de Horezu, Baia Mare și Corund, iile brodate, ouăle încondeiate, precum și delicatesele culinare cu specific românesc.

Produsele de retail Art&Craft sunt bazate pe design şi creativitate, pe spirit tânăr şi dinamism. Articolele personalizate (tricouri, genţi, pixuri, agende, portofele, portfarduri, produse din ceramică), precum şi produsele din brandurile proprii Vlăduţ’s Story, Via Delice, Happy Traveller sau IRO, pot constitui suvenire autentice româneşti, mai ales pentru colecționari, şi idei inspirate pentru cadouri.

Așadar, vă invităm să vizitați magazinul online www.artandcraft.ro, precum și pagina de Facebook, și să vă bucurați de produse autentice, de promoții și oferte, cu atât mai mult cu cât Art&Craft este una dintre puținele companii care luptă pentru păstrarea tradițiilor și valorilor românești, atât în România, cât și dincolo de granițele ei.

 

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *