Bucuria de a dărui – O campanie MAIOCCI şi Fashion Days în sprijinul Organizaţiei Salvaţi Copiii

  • Tweet
  • Tweet

Salvați Copiii România anunță parteneriatul cu brandul vestimentar de lux MAIOCCI, care se alătură astfel eforturilor de strângere de fonduri pentru susținerea Programului național de reducere a mortalității infantile. Astfel, în perioada 2 – 8 decembrie, profitul realizat din vânzarea de rochii din colecția MAIOCCI Salvați Copiii, comercializată exclusiv pe site-ul Fashion Days, va fi direcționat către programul organizației Salvați Copiii România.

În România, ambasadoarea colecției MAIOCCI Salvați Copiii este actrița Dana Rogoz, care s-a alăturat campaniei „din dorința de a aduce la cunoștința cât mai multor oameni o cauză puțin cunoscută, a copiilor veniți pe lume în cele mai nefericite condiții, prea mici ca să își ceară drepturile sau să își strige drama”.

Oricine poate sprijini campania prin achiziţionarea unei rochii din colecţie AICI.

În cadrul Programului de reducere a mortalității infantile, derulat începând cu octombrie 2012, Salvați Copiii a dotat cu echipamente medicale performante 54 de maternități din 33 de județe ale țării. Pentru a da o șansă la viață copiilor născuți prematur din orice colț al țării, este nevoie, însă, de continuarea acestor eforturi.

De aceea, grație donatorilor persoane fizice (care pot sprijini alocând 2 euro cauzei, prin SMS la 8833) sau persoanelor juridice (care pot direcționa 20% din impozitul pe profit către organizație), Salvați Copiii are în plan dotarea altor 15 maternități din întreaga țară, obiectiv căruia i se alătură, astăzi, și MAIOCCI.

Author: admin

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: