Cartrans Preda îşi completează flota cu 10 autocamioane Mercedes-Benz Actros

flota cartrans predaMercedes-Benz continuă colaborarea de peste 20 de ani cu compania de transport Cartrans Preda, prin livrarea de la finalul lunii septembrie a 10 camioane Mercedes-Benz Actros.

Cartrans Preda este o companie prahoveană înfiinţată în anul 1994, cȃnd a cumpărat primul camion Mercedes-Benz MB-814, de 4 tone. În 2002, începe parteneriatul oficial cu Mercedes-Benz, iar 11 ani mai tȃrziu, în 2012, achiziţionează prima flotă de Mercedes-Benz Actros din România, compusă din 10 autovehicule, şi contribuie la lansarea oficială a acestui nou model pe plan local. Astăzi, flota Cartrans Preda numără un număr impresionant de 137 de camioane.

“De-a lungul anilor, am dezvoltat o colaborare foarte bună cu echipa Cartrans Preda, căreia i-am furnizat cele mai noi modele din oferta noastră şi servicii cel puțin la nivelul așteptărilor. Ne-am bucurat să urmărim în timp evoluţia acestei companii de transport şi să o susţinem, la rȃndul nostru, prin parteneriatul dezvoltat sub semnul eficienței”, afirmă Ovidiu Pintilie, Sales & Marketing Manager Trucks în cadrul Mercedes-Benz România.

Întotdeauna am mizat în activităţile noastre pe fiabilitatea şi eficienţa modelelor Mercedes-Benz. Am fost încȃntaţi să remarcăm un consum foarte bun al acestor camioane şi, în toţi cei 20 de ani, rezultate foarte bune la fiecare proiect desfăşurat! În plus, sistemul FleetBoard și suportul oferit de Driver Training ne ajută permanent în procesul de monitorizare și optimizare a costurilor”, susţine Decebal Popescu, CEO al grupului de firme Cartrans.

Modelul pentru care compania Cartrans Preda a optat la această ultimă achiziţie este Mercedes-Benz Actros 1842 LSnRL (Lowliner) Euro VI. Actros este camionul cel mai eficient din punct de vedere al costurilor și consumă mai puțin combustibil.

Actros a trecut cu succes la Euro VI acum trei ani, dovedindu-şi avantajele incontestabile în materie de consum de combustibil și fiabilitate, fapt care se confirmă, atât la nivel european, cât și în România, prin volumele ridicate de vânzări realizate încă din primul an de la lansare (final de 2011).

Modelul Actros a fost desemnat în 2013 “Camionul Eco al Anului”.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *