Body Mind Spirit Expo 2022

Colectăm pentru artă: Can Day by București Mall

  • Tweet
  • Tweet

Începând cu 15 august 2022, puteți descoperi una dintre cele mai controversate legende din toate timpurile, materializată într-un obiect de artă unic în România.

Prin imaginație, inventivitate și multe eforturi, București Mall Vitan a adus la viață celebra legendă a Atlantidei, care va fi expusă începand de luni, 15 august, timp de două săptămâni, deasupra punctului de atracție al Mall-ului. Astfel, fântâna devine locul unde o cantitate impresionantă de doze de aluminiu reciclate s-au transformat în Atlantida pierdută, prin magia unor artiști extrem de talentați.

În data de 5 august 2022, o echipă de voluntari ai București Mall, împreună cu Every Can Counts Romania, a colectat 4.000 de doze pe o rază de 4 km, pe plaja din Mamaia, populată cu aproximativ 10.000 de oameni. Ca urmare a acestei acțiuni, peste 800 de doze au fost transformate într-o operă de artă inedită ce va fi expusă publicului larg în București Mall.

Proiectul „Can Day by Bucuresti Mall – colectăm pentru artă” a început din dorința de a contribui la procesul de curățare a spațiilor publice și de reciclare, atât de benefic pentru fiecare dintre noi, printr-un parteneriat cu Every Can Counts Romania, program european dedicat reciclării si colectării dozelor din aluminiu.

 

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *