Doar trei zile ne mai despart de o nouă ediție Webstock

  • Tweet
  • Tweet

 

Conferintele Webstock 
Și anul acesta Webstock este organizat în două sesiuni și șase micro-conferințe care se vor desfășura în paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scenă eroi din online și offline, care, prin povestile lor, vor oferi audienței o doză de inspirație. Micro-conferințele sunt un maraton de noutăți și de inovație în online și abordează următoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Gala Webstock Awards
La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importantă competiție din online-ul românesc, în cadrul căreia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat în ultimul an prin creativitate și originalitate.

Speakerii #webstockro
La fel ca în fiecare an, Webstock reunește pe aceeași scenă profesioniști din cele mai diverse domenii, oameni care excelează în activitățile pe care le desfășoară și care au dobândit o vizibilitate crescută datorită online-ului. Lista completă a speaker-ilor este disponibilă pe www.webstock.ro Îi urmăresc pe aproape toți în online, motiv pentru care mi-e greu să fac recomandări, însă voi participa la sesiunea Best Practises, alături de Ciprian Susanu – specialist marketing și manager Dare Digital, Irina Scarlat – marketing manager la Uber, Ionuț Radu Munteanu de la WebDigital și Mihai Călușeriu – creative director la Conversion Marketing. Mă mai interesează și secțiunile de Blogging, Influencer Marketing și Case Studies. Cel mai probabil mă voi decide vineri și voi face echipă bună cu intuiția: ce-mi va spune, aia voi face.

Dacă ajungeți la ora 09:00, veți fi întâmpinați cu surprize. Dacă nu reușiți să ajungeți, vă recomandăm să fiți prezenți pe www.webstock.ro, începând cu ora 09:00, pentru a urmări online evenimentul.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *