ERKA a intrat, în premieră, în topul Agențiilor de publicitate pe 2019 publicat de Forbes

  • Tweet
  • Tweet

erkaAgenția de publicitate ERKA Synergy Communication, specializată în publicitatea de retail, a fost inclusă, în premieră, în Topul anual al agențiilor de publicitate, publicat de ediția română a prestigioasei reviste Forbes, pe baza cifrei de afaceri a 35 de agenții monitorizate.

ERKA, deși este o agentie de dimensiune medie (40 de angajati), figurează pe locul 13 cu o cifră de afaceri de 2,650 milioane de Euro. Aceasta performanță este datorată încrederii pe care clienții istorici o acordă agenției si focusului constant pe care agentia l-a menținut pe segmentul de retail, aducând soluții inovatoare clienților din acest domeniu.

“ADN-ul ERKA a fost, încă de la înființarea agenției, în 2004, zona de Retail, unde ne-am impus prin abordările integrate concepute pentru clienții noștri și prin execuțiile out of the box, eficiente și creative. 2019 a fost, practic, anul relansării agenției, când am câștigat clienți strategici ca DOMO Retail și ne-am extins domeniile de expertiză și volumul de business, grație anticipării unor tendințe din piață. Suntem foarte mândri de faptul că am reușit să accedem, în premieră, în acest onorant Top al celor mai bune agenții de publicitate din România. Această performanță n-ar fi fost posibilă fără patreneriatele pe termen lung pe care le avem cu clientii noștri si fără o echipă dedicată și valoroasă“, a declarat Ruxandra Șerban, CEO ERKA Synergy Communication.

Numele semnificative care au intrat, în 2019 și în 2015, în portofoliul agenției sunt DOMO Retail, Coriolan, Revista Regard, West Eye Hospital, Bouygues Constructions, Expert Petroleum, Geosys, Atelierul Alexandru Ciucu, Mania Second Hand Stores, Maïsadour Semences, Institutul Pasteur, Domino’s Pizza, Credit Europe Bank.

În ceea ce privește anul în curs, managerul ERKA consideră că obiectivele prioritare ale agenției sunt dezvoltarea portofoliului de clienți existent, implementarea unor soluții inovatoare de retail în premieră pentru piața românească și extinderea agenției spre alte piețe europene.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *