Eveniment de carieră Adobe România pentru femeile din IT

adobe romania femei de cariera in ITÎn spiritul zilei internaționale a femeii, Adobe România a organizat un eveniment de carieră special pentru tinerele femei ce studiază și lucrează în domeniul IT. Scopul evenimentului a fost să demonstreze că diversitatea este un factor ce conduce la succes în companiile de IT&tech, un detaliu important mai ales în corporațiile vestice.

Peste 60 de tinere au ajuns vineri, 18 martie, la sediul Adobe Systems România, pentru a lua parte la discuții interesante despre carierele unor femei de succes, într-un domeniu predominant masculin. Primele doamne ce și-au impărtășit experiențele din career path cu publicul au fost Irina Alexandru, co-fondator Vector Watch, un start-up românesc cunoscut, și Kirsty Gosling, Senior Manager pentru Customer Success, Media și Advertising Solutions, din Adobe UK.

După cină a urmat un moment de conversatii deschise cu un panel format din 10 angajate ale Adobe România, din roluri și echipe diverse. Publicul s-a arătat foarte entuziast, întrebările venind una după alta chiar și după ora estimată de închidere. Cele mai multe întrebări au fost legate de practicile de diversitate din marile companii, de motivația fetelor să urmeze studii în IT, precum și de echilibrul între viața profesională și cea personală.

La final Adobe România a pregătit și câteva surprize : pentru cele mai bune întrebari din public au fost oferite două licențe Adobe Creative Cloud anuale, iar la tombolă a fost extrasă câștigătoarea unui ceas Vector Watch.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *