Gânduri despre viață și moarte în pragul mileniului

  • Tweet

Noutate editorială – Editura Herald

În ultima carte a uimitoarei sale cariere, Carl Sagan examinează într-un mod strălucitor problemele arzătoare ale vieții noastre, ale lumii noastre și ale universului ce ne înconjoară. Aceste eseuri luminoase și atractive străbat atât imensitatea cosmosului, cât și intimitatea minții omenești, încercând să răspundă la întrebări fascinante despre originea și despre sfârșitul universului, precum și despre felul în care putem aduce împreună știința și compasiunea pentru a întâmpina provocările secolului XXI.

În această carte, cititorul poate arunca o privire asupra cugetărilor lui Sagan despre iubire, moarte și Dumnezeu, în lupta purtată de acesta cu o boală mortală. Privind neîncetat în viitor și fiind pătruns de scânteia curiozității sale neostenite, Miliarde și miliarde este mărturia uneia dintre cele mai mari gândiri științifice a vremurilor noastre.

Lumea este atât de minunată, cu atât de multă iubire și profunzime morală, încât nu există niciun motiv să ne amăgim cu povești frumoase pentru care există prea puține dovezi. Eu cred că, în vulnerabilitatea noastră, este cu mult mai bine să privim Moartea în față și să fim recunoscători în fiecare zi pentru scurta, dar magnifica oportunitate pe care ne-o oferă viața.

Cartea Miliarde și miliarde: gânduri despre viață și moarte în pragul mileniului poate fi accesată AICI.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *