Gazeta de PR și Marketing împlinește un an

 

gazeta de pr si marketingDedicat comunicării și advertising-ului, segmentul de PR și Marketing al Gazetei de Știri împlinește un an de activitate.

Dintre proiectele realizate până în prezent amintim un important magazin online ce comercializează produse la nivel internațional, unul dintre cei mai importanți producători de MDF din Moldova, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de pe piața serviciilor de securitate din România și un outlet de produse cosmetice ce activează online.

„Ne bucurăm că sărbătorim un an de activitate și le mulțumim celor care au fost aproape atât Gazetei de Știri, cât și segmentului de PR și marketing. Am pornit la drum realizând servicii disponibile pentru firmele mici și mijlocii, dar și pentru persoanele care doresc să construiască un brand din pasiunea pe care o au. Totodată, prin intermediul Gazetei am cunoscut mulți oameni minunați, cu care colaborăm de câțiva ani prin parteneriate media și nu numai, și ne bucurăm să știm că cititorii noștri găsesc utilitate în informațiile de pe site”, declară Roxana Popescu, fondator Gazeta de Știri.

pr marketing relatii publice gazeta de stiriServiciile de promovare și marketing vor fi disponibile pe site-ul Gazetei, întrucât „există o interdependență între povestea Gazetei și pasiunea pentru PR și marketing, și considerăm că informațiile pot merge în paralel pe aceeași platformă online. Este o altfel de abordare, ale cărei rezultate se vor vedea în scurt timp”, concluzionează Roxana Popescu.

 

În perioada următoare, pe site-ul Gazetei vor apărea studii de caz privind serviciile oferite clienților noștri și impactul pozitiv asupra activității lor, precum și o prezentare amănunțită cu serviciile disponibile.

*****

Pentru mai multe detalii privind serviciile noastre, vă invităm să ne scrieți la adresa de email: comunicare@gazetadestiri.com.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *