Gazetadestiri participă la competiția SuperBlog 2022

  • Tweet
  • Tweet

Anul trecut am descoperit cea mai longevivă competiție din blogosfera românească, și anume SuperBlog. În fiecare an există două ediții – de primăvară și de toamnă – ce stimulează creativitatea participanților prin provocările și premiile sponsorilor.

Deadline-urile mi-au cam făcut probleme de fiecare dată pentru că nu sunt organizată, motiv pentru care nu m-am ținut de treabă până la capăt, nu am mai înscris anumite probe și-am ieșit relativ ușor din competiție. Cu toate astea, rămân materialele scrise cu drag, cu multă emoție, inclusiv cele cu ajutorul cărora am câștigat, cu punctaj maxim, două dintre probele concursului: povestea mea absolut reală pentru sponsorul Romanian Art& Craft și povestea mea imaginată pentru sponsorul FreonAuto. De fiecare dată îmi promit să fie altfel, să mă concentrez mai mult, chiar dacă am multe proiecte de finalizat pentru clienții mei, și sper să reușesc în această ediție. Sper!

S-a dat startul la înscrieri, încă de pe 1 septembrie, dar acestea continuă pe toată durata competiției. Mă-nscriu și eu cu Gazeta pentru ediția de toamnă și sunt curioasă să văd probele. Recunosc că nu câștigarea lor este scopul principal pentru care particip, ci posibilitatea de a scrie din propria mea experiență.

Le urez spor și inspirație tuturor participanților! Mărturisesc că nu citesc niciodată articolele celorlalți în timpul competiției, nici măcar ale câștigătorilor probelor, deoarece nu-mi doresc să mă las influențată. Dar, fiecare final de ediție mă găsește în cafeneaua preferată sau acasă cu o cană de ceai în mână, citind articolele înregistrate în competiție.

*****

Lansată în toamna anului 2008, competiția SuperBlog a înregistrat, în cele 14 ediții organizate până acum, circa 2300 de participanți și peste 28.000 de articole, pe teme dintre cele mai diverse.

SuperBlog 2022 se va desfășura în perioada 26 septembrie – 1 decembrie 2022 şi invită bloggerii participanți să-şi demonstreze creativitatea, să câștige recunoaștere și premii exersându-și pasiunea pentru blogging. Pentru a participa, ai nevoie doar de un blog în limba română, creativitate și pofta de a scrie articole originale, pe teme propuse de sponsorii competiţiei. În SuperBlog ai ocazia sa te întreci cu tine și cu ceilalți, îți testezi abilitățile de blogger, cunoști branduri interesate de social media și colegi de blogosferă. Înscrie-te și tu în competiție și fă-ți cunoscute calitățile! Sponsorii SuperBlog abia așteaptă să-ți citească articolele!

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

1 Comment

  1. Bun venit in SuperBlog 2022!
    Multumim pentru inscriere si atentia acordata competitiei noastre.
    Iti amintim ca maine, 26 septembrie, se lanseaza prima proba. Daca doresti sa primesti probele in inbox si sa nu ratezi niciuna, te poti abona la newsletterul nostru.
    Te asteptam cu drag si iti dorim mult succes! Sa ai o toamna creativa si bogata in premii!

    Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *