Idei pentru curățenia de primăvară

  • Tweet
  • Tweet

Atunci când vine primăvara, totul se trezește la viață, așa cum este și în cazul casei tale. E momentul anului în care te ocupi de toate colțurile în care nu faci curat de obicei. Poate fi un moment stresant sau epuizant, dar mulțumirea de după trebuie să te motiveze suficient.

Potrivit studiilor, calitatea aerului din multe case poate fi de două până la cinci ori mai poluată, decât aerul din afara casei. Astfel, acesta este unul dintre pericolele principale din mediul înconjurător.

Efectele expunerii la un mediu poluat pot număra simptome ca: dureri de cap, amețeală, oboseală și iritarea ochilor, nasului, gâtului, dar și apariția astmului sau alte probleme respiratorii și chiar cancer.

Alegerea produselor de curățenie este extrem de importantă. Știai sau nu, dar o mulțime dintre produsele de curățenie sunt toxice pentru sănătatea noastră. Nici un motiv de îngrijorare, pentru că există și alternative naturale.

BottegaVerde.ro, prin gama destinată casei, este o alternativa sănătoasă care curăță eficient, dar și ferește de apariția anumitor afecțiuni. Iată care sunt 4 dintre avantajele pe care le are folosirea unor produse de curățat cu ingrediente naturale, non-toxice.

Sunt perfect sigure de folosit în preajma copiilor

Aceasta este cea mai mare teamă a unui părinte. Foarte multe mame ascund soluțiile de curățat în locuri în care să nu poată avea acces cei mici. Cu o soluție de curățat non-toxică, nu trebuie să îți mai faci griji pentru acest aspect. De asemenea, pielea sensibilă a copiilor poate suferi iritații. Încearcă să speli toate lucrurile cu care cel mic intră în contact, cu produse de casă din ingrediente naturale, fără substanțe toxice. Poți alege dintre aromele de iris, lavandă sau violete, 23 de lei pentru un balsam de rufe eficient de la Bottegaverde.ro. Toate ingredientele sunt unele active de origine vegetală, care lasă lenjeria moale, facilitează călcatul și eliberează un parfum delicat.

Păstrează curat aerul pe care îl respiri

Majoritatea produselor de curățare sau a odorizantelor de cameră din comerț sunt pline de substanțe toxice. Poți chiar observa pe etichetele lor instrucțiuni de a nu inhala aburii produși de acestea. Încearcă un difuzor de parfum cu aromă de argan, ceai verde, vanilie, vanilie neagră sau iris, 37, 53 sau 100 de lei pentru o prospețime naturală, numai fructe și flori, fără substanțe toxice.

Vei plăti prețuri similare

Chiar dacă ai crede că e mult mai costisitor să trăiești mai sănătos, situația nu este întocmai. Majoritatea produselor sunt chiar mai scumpe decât alternativa lor lipsită de substanțe toxice. Încearcă spray-ul pentru țesături cu parfum de săpun de Marsilia cu efect de prospețime și curățenie, 250 ml la 53 lei, pentru un produs cu ingrediente active de captare a mirosurilor neplăcute, perfect nu numai pentru așternuturi, dar și pentru mobilă sau interiorul automobilului.

Au grijă de mediul înconjurător

E foarte ușor ca un produs de curățenie să ajungă în apa pe care noi o folosim. E nevoie de un proces îndelungat pentru a elimina toate acele chimicale. Dacă alegi să folosești produse cu ingrediente naturale, vei ajuta mediul înconjurător să se ferească de acest risc. Încearcă să transferi acest stil de viață sănătos și când conduci, cu un parfum auto cu vanilie neagră, 26 lei pentru o aromă suavă și plină de ingrediente naturale.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *