Jurnal de introspecţie: seara în care am primit cadou bucata preferată dintr-o cameră-tablou

  • Tweet
  • Tweet

Pe 27 noiembrie, artistele Mirela Trăistaru, Raluca Ghideanu și Dora Von Grosskarol şi-au expus în faţa prietenilor, într-o atmosferă extrem de călduroasă, rezultatul celor două săptămâni de introspecţie.

Astfel, s-au deschis uşile celui mai atipic vernisaj al anului – o expoziţie în care am avut în faţa ochilor gânduri, sentimente şi trăiri care ne-au ajutat să înţelegem, să ne înţelegem, să visam alături de gândurile de jurnal transpuse în picturi şi sculpturi inedite.

O cameră goală transformată până la ultimul centimetru de perete şi podea într-un tablou al trăirilor celor trei artiste. Întreg decorul a fost completat de oameni interesanţi, frumoşi, iubitori de artă. European Art Gallery a devenit un loc al prieteniei, oriunde te întorceai vedeai bărbaţi, femei, copii care priveau cu admiraţie exponatele. Am fost martori la transformarea eu-ului individual în EU colectiv şi am admirat proiecţiile propriilor introspecţii alături de peste 150 de invitaţi.

Nu a fost numai un vernisaj, a fost o sărbătoare“, ne-a mărturisit artista Mirela Trăistaru, cu lacrimi în ochi.

Cele trei artiste vor fi alături de vizitatori încă două săptămâni de la încheierea vernisajului. Puteţi păşi în paginile Jurnalului de Introspecţie până pe dată de 15 decembrie, la European Art Gallery, Bd. Regina Maria 18. Paginile sunt pe pereţi, pe mese sau podele, şi aşteaptă să fie desprinse. Ce cadou mai special de Crăciun?

 

Author: admin

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: