Laboratoarele L’OCCITANE: Piele sublimă cu ajutorul bujorului

occitane pivoine cleansersNe înveselește cu un spectacol fascinant de culori și parfum inconfundabil în fiecare primăvară. Cele o mie de petale ale sale întruchipează frumusețea sublimă, iar beneficiile pe care acesta le posedă au inspirat laboratoarele L’OCCITANE en Provence să-l valorifice.

Bujorul a fascinat dintotdeauna cu ale sale calități, însă pentru a înțelege pe deplin secretele acestei flori, L’OCCITANE a pus bazele unui parteneriat exclusiv cu Jean-Luc Riviere – un cultivator pasionat, a cărui familie s-a devotat creșterii acestei specii de flori de peste 160 de ani, în regiunea Drome din Franța. Inspirați de splendoarea bujorului și de îngrijirea naturală a frumuseții, acest parteneriat a condus  la crearea unei game inovatoare de perfecționare a pielii, cu extract din rădăcină de bujor. Scopul său? Hidratare, corectarea imperfecțiunilor, reducerea porilor și a liniilor fine – să redea tenului frumusețea naturală.

Gama Pivoine Sublime

Ser pentru față (30ml)

Având o textură ultra-lejeră, serul oferă tenului o senzație de prospețime și îmbunătățește vizibil calitatea pielii. Textura acesteia devine netedă și catifelată, iar porii, liniile fine și imperfecțiunile sunt astfel reduse. Pielea devine mai luminoasă, mai uniformă și mai strălucitoare.

Cremă pentru față (50ml)

Formula patentată a cremei conține un agent ‘’inteligent’’ cu proprietăți de ajustare a hidratării, permițând produsului să-și adapteze acțiunea în funcție de climat și de nivelul de umiditate. Pielea poate să respire, devenind strălucitoare și catifelată.

Cremă CC pentru față (30ml)

Aceasta cremă hidratantă conține pigmenți CC și particule sidefate care se transformă în timpul aplicării pentru a se adapta oricărui tip de ten și a-l lăsa uniformizat. Textura catifelată oferă un aspect natural și poate fi folosită atât individual, cât și ca bază de machiaj iluminatoare. Protejează împotriva razelor UV (SPF20) și corectează imperfecțiunile pielii, pentru ca rezultatul să fie un ten revitalizat și strălucitor pentru întreaga zi. Disponibil în două nuanțe: light și medium.

Spray hidratant pentru față (100ml)

Acest spray multi-funcțional revitalizează și conferă strălucire tenului, în orice moment al zilei. Având un parfum delicat și ultra-fin, spray-ul tonifică, hidratează și redefinește textura pielii. Formulă este fără alcool.

Balsam de buze (4g)

Îmbogățit cu extract de bujor cu efect de uniformizare, acest balsam cremos este ușor de aplicat, hrănește, catifelează, protejează (SPF25) și oferă o senzație de confort buzelor. Disponibil în patru nuanțe: Transparent, Rose Nude, Rose Plum și Rose Amber.

Perfecting Loțiune Tonică (200ml)

Aceasta completează procesul de curățare și lasă tenul curat, hidratat, cu o senzație de prospețime. Îmbogățit cu extract de bujor, oferă suplețe, închide porii și pregătește tenul pentru următorul pas de îngrijire. Mod de utilizare: se aplică dimineața și seara, pe o dischetă demachiantă, pe față și gât.

Perfecting Gel Demachiant (200ml)

Un  gel  de  curățare unic, cu o textură fresh, apoasă, ce se topește pe piele. Îmbogățit cu extract de bujor, acest gel curăță fața, ochii și buzele, lăsând pielea curată, fresh, luminoasă și catifelată. Mod de  utilizare: se aplică pe pielea umedă, se masează, după care se clătește cu apă.

Perfecting Gel Exfoliant (100ml)

Acest gel exfoliant se transformă într-un ulei ce curăță delicat și eficient tenul. Îmbogățit cu extract de bujor, agenți exfolianți de origine naturală și glicerină, acest produs lasă tenul neted, radiant, cu pori mai puțin vizibili. Poate fi folosit în două moduri: ca exfoliant – se aplică pe fața uscată, se masează delicat, după care se clătește cu apă;  ca mască – se aplică un strat mai gros pe față, se lasă să acționeze 2 minute, se masează delicat, după care se clătește cu apă. Se poate utiliza de 2-3 ori pe săptămână.

Mireasma bujorilor a inspirat L’OCCITANE să  creeze și o gamă pentru corp, care să surprindă simțurile și să îngrijească delicat pielea. Gama Pivoine Flora cuprinde: Apă de toaletă 75ml, Ulei pentru corp 75ml, Loțiune pentru corp fresh 250ml, Gel de duș 250ml, Lapte de corp 250ml, Ulei de baie bifazic 250ml, Săpun 75g, Cremă pentru mâini 30ml.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *