Body Mind Spirit Expo 2022

Loud Music Entertainment asigură o super scenă pentru concertul Kings of Leon

  • Tweet
  • Tweet

 

Concertul Kings Of Leon, programat pentru 17 iunie, la Arena Națională din București, se anunță incendiar, fie că ne raportăm la repertoriul trupei celebre în toată lumea, fie că judecăm după pregătirile din jurul evenimentului.

Loud Music Entertainment, unul dintre cei mai importanți jucători din piața echipamentelor scenotehnice profesionale, va furniza pentru acest concert scena Megaforce TVG I, o piesă de top din categoria sa. De altfel, aceasta este singura de felul său din Europa de Est.

Scena achiziționată de Loud Music Entertainment și livrată pentru concertul Kings of Leon a fost adusă direct din Germania, fiind necesare 10 tiruri pentru transport. Aceasta este construită din metal și asigură rezistența la greutăți de 5 ori mai mari decât scenele convenționale din aluminiu.

Piesa este adecvată festivalurilor și concertelor de amploare, și va fi pusă la dispoziție pentru o serie de evenimente foarte mari din Europa de Est de către Loud Music Entertainment, membru în Megaforce Network.

Alături de Kings of Leon, artiști de renume ca Robbie Williams, Madonna, Rihanna etc. folosesc în turneele lor structuri similare tocmai pentru că este o platformă sigură și specifică pentru un spectacol de proporții memorabile.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *