Mercedes-Benz România sprijină Festivalul Brazilor de Crăciun, eveniment realizat de Organizația Salvați Copiii

  • Tweet
  • Tweet

Mercedes-Benz România este partenerul Organizației Salvaţi Copiii, susţinând noua ediţie a Festivalului Brazilor de Crăciun. Până la Gala de pe 4 decembrie, Mercedes-Benz România va oferi organizatorilor suport logistic, cu ajutorul modelului Sprinter. Mercedes-Benz Sprinter va sta la dispoziția organizatorilor, pentru ca aceștia să beneficieze de flexibilitate și confort în fiecare moment şi să poată transporta în siguranță brazii creaţi de cei mai populari designeri români.

„Festivalul Brazilor de Crăciun este unul dintre cele mai cunoscute și  apreciate evenimente de caritate din Romȃnia, astfel că suntem mândri să fim parteneri. După colaborarea reușită cu Salvaţi Copiii din cadrul proiectului Mobile Kids, Mercedes-Benz Romȃnia continuă parteneriatul cu Organizația prin susținerea oferită acestui eveniment anual de renume”, declară Boris Billich, CEO & Preşedinte al Mercedes-Benz România.

Salvaţi Copiii România organizează, pentru al 14-lea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Crăciun, eveniment de strângere de fonduri în vederea facilitării accesului la educaţie al copiilor din mediile sociale defavorizate. Gala va avea loc în data de 4 decembrie, la Stejarii Country Club, și va avea în centrul atenției o licitație a celor mai originali brazi, creați de unii dintre cei mai renumiți designeri români, printre care Doina Levintza, Lena Criveanu, Stephan Pelger, Malvina Cervenschi sau Rhea Costa.

Beneficiarii fondurilor care se vor colecta la ediţia 2019 a Festivalului Brazilor de Crăciun vor fi 2.500 de copii din comunităţi defavorizate, incluși în programele educaţionale ale Salvaţi Copiii România.

Astfel, Mercedes-Benz România şi Organizația Salvaţi Copiii îşi consolidează colaborarea de succes începută în anii precedenţi. În 2013 și 2019, Mercedes-Benz România, în parteneriat cu Organizaţia Salvaţi Copiii, a organizat mai multe ediţii locale ale programului internaţional Mobile Kids. În cadrul acestei iniţiative, copiii din clasele I-IV din şcolile bucureștene au participat la sesiuni active de informare pe tema siguranţei rutiere.

Author: admin

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: