Mobilitate, sănătate, relaxare cu WaterBike

promotie-waterbike-gazeta-de-stiriDeschis în luna mai 2016, primul centru WaterBike® din România, lider mondial în aquabiking-ul individual în cabină privată, poate constitui o soluție pentru a încheia anul într-un mod pozitiv și cu rezultate vizibile. Secretul constă, în primul rând, în efectul binefăcător al apei, dar și în mișcările de pedalare susținute de aceasta.

Potrivit pentru orice categorie de public, indiferent de vârstă (preferabil peste 16 ani), sex, experiență și antrenament în diverse sporturi, WaterBike oferă programe diverse pentru probleme variate. Astfel, indiferent că se apelează la aceasta metodă pentru recuperare medicală (dureri articulare ale membrelor inferioare, leziunea meniscului sau a ligamentelor), tonifierea sistemului cardio-vascular, menținerea sau recăpătarea formei (în cazul viitoarelor și proaspetelor mămici), ameliorarea celulitei și eliminarea kilogramelor în plus, tonifierea părții inferioare a corpului sau pur și simplu pentru relaxare, la WaterBike® oricine poate beneficia de un program potrivit nevoilor sale. Astfel, printre categoriile mari de programe, se numără cele dedicate slăbirii și eliminării celulitei, vitalității și recăpătării tonusului muscular, dar și programele specifice, dezvoltate special pentru anumite probleme.

Doar pe parte de recuperare medicală, WaterBike și-a demonstrat de-a lungul timpului eficacitatea în recăpătarea mobilității membrelor inferioare, prin aportul deosebit al apei. Aceasta nu doar permite efectuarea mișcărilor într-un mediu blând, care susține articulațiile fără să le obosească, dar opune și rezistența atât de necesară pentru dezvoltarea musculaturii, contribuind totodată la diminuarea progresivă a durerii cauzate de diverse patologii (ex: artroză). Totodată, apa masează în timpul exercițiilor partea inferioară a corpului, inducând un drenaj activ și ajutând la eliminarea senzației de picioare obosite. Alături de toate aceste efecte benefice, se adaugă și starea de relaxare, obținută atât datorită apei, cât și a cromoterapiei din cabina de aquabiking.

Pentru că iarna e aproape, nu doar programele pregătite sunt de partea publicului divers, ci si ofertele WaterBike®. Astfel, până pe data de 31 decembrie, oricine poate beneficia de oferta specială pentru programul VIP de doar 99 euro / lună (o reducere de 50%). De asemenea, pentru persoanele care doresc să le facă celor din jur un cadou original, WaterBike® a lansat voucherele-cadou de Crăciun.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *