Pentru o viață activă și articulații sănătoase

  • Tweet

(P) Știi că mișcarea este esențială pentru a-ți menține sănătatea și pentru a obține energie și vitalitate pe tot parcursul zilei, indiferent de sezon. În plus, o viață activă te ajută să fii mai relaxat, să scapi de stres și îți oferă o stare generală bună. Să fii mereu în formă înseamnă să fii sănătos!

Indiferent că alegi să mergi la sală, să faci jogging, pilates, yoga sau să dansezi este bine să ai în vedere protejarea articulațiilor, iar pentru aceasta te ajuta un aport optim de colagen.

Doppelherz® system KOLLAGEN 11.000 PLUS asigură cea mai mare doză de HIDROLIZAT DE COLAGEN (11 g), sub formă de soluție orală, condiționată în flacoane unidoză, ușor de administrat, cu un gust plăcut de fructe de pădure.

Acest produs este recomandat persoanelor care pun presiune sporită pe articulații, se refac după traumatisme osteo-articulare, persoanelor în vârstă, sportivilor amatori sau de performanță și persoanelor cu meserii care solicită sistemul locomotor. Prin nutrienții pe care îi conține, contribuie la reducerea disconfortului de la nivelul articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor.

Doppelherz® system KOLLAGEN 11.000 PLUS este la fel de util și pentru persoanele preocupate de aspectul și sănătatea pielii, care doresc să-și mențină aspectul tânăr al tenului, indiferent de vârstă.

Un flacon unidoză cu 25 ml soluție orală conține:

11 g hidrolizat de colagen și 100 mg sulfat de condroitină
60 mg Vitamina C
300 μg Cupru
16,5 μg Seleniu
5 μg Vitamina D +

Acum Doppelherz® system KOLLAGEN 11.000 PLUS este disponibil și într-un ambalaj cu 30 de flacoane, suficient pentru o lună.

Doppelherz® system KOLLAGEN 11.000 PLUS este un supliment alimentar, disponibil în farmacii.

***

Consultați medicul sau farmacistul înainte de administrare.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *