Popularul serial „Aşii Amanetului” revine în exclusivitate pe HISTORY cu sezonul al 14-lea

  • Tweet
  • Tweet

Aşii amanetului

Ȋncepând cu 6 iulie, popularul serialul „Aşii Amanetului” revine la HISTORY, cu al 14-lea sezon. Episoadele vor fi difuzate în fiecare seară de luni, începând cu ora 21:00.

Serialul mult-apreciat va continua să prezinte suişurile și coborâşurile afacerii familiei Harrison şi fascinanta lume a industriei de amanet. Noul sezonul va include obiecte precum presupuşii pantofi purtați de legenda NBA Dr. J în meciurile sale, cutia de trabucuri a lui JFK şi chiar și un dispozitiv de trişare la poker.

La „Gold & Silver Pawn Shop”, în suburbia orașului Las Vegas, trei generații ale familiei Harrison – bunicul Richard, fiul Rick şi nepotul Corey – conduc afacerea ajutați de Chumlee, prietenul din copilărie al lui Corey şi ajutorul lui de nădejde. Bărbații îşi folosesc ochiul priceput şi calitățile dobândite de-a lungul vremii pentru a evalua obiecte variind de la cele convenționale la cele istorice, precum o motocicletă Harley Davidson, o sabie a unui ofițer de cavalerie sau chiar și un set de saci de box care a aparținut lui Rocky Marciano. Serialul surprinde atât tensiunea cât şi legătura dintre personajele care, indiferent de situație, se împacă şi lucrează pentru binele afacerii. Astfel, cu ajutorul evaluatorilor de specialitate, ei separă obiectele autentice de falsuri, aflând în acelaşi timp povestea din spatele obiectelor şi valoarea lor reală.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *