Premieră pe HISTORY®: serialul „Vânătorii de chilipiruri”

  • Tweet
  • Tweet

Premiera serialului „Vânătorii de chilipiruri” va avea loc mȃine pe HISTORY®. Episoadele vor fi difuzate în fiecare miercuri, de la 22:00, începând cu 5 noiembrie.

În pitorescul Maine, un grup de localnici cunoscuți drept „vânătorii de chilipiruri” trăiesc după regulile lor proprii – fără ceas, șefi sau termene limită. Ei își duc în acest fel existența cu ajutorul “Ghidului unchiului Henry”, un săptămânal cu o secţiune uriaşă de mică publicitate, unde găsesc orice, de la animale vii la maşini şi arme de foc.

Acest serial va urmări patru echipe de astfel de “chilipirgii”, oferindu-le telespectatorilor o privire asupra orăşelelor uitate de timp din Maine. Pentru ei, căutarea de chilipiruri este un fel de viață. De la construirea unui pod, la cățărarea pe o clopotniță sau oficializarea unei nunți, ei ar face orice pentru câțiva dolari în plus și pentru a continua să-și trăiască viața după bunul lor plac.

Pentru vânătorii profesioniști de chilipiruri, precum Tony, Clint, Yummy și restul găștii, oportunitățile bat la ușă în fiecare joi, când apariţia “bibliei lor”, a “Ghidului unchiului Henry”, este însoţită de o agitaţie frenetică. O sursă de venit pentru acești “chilipirgii” poate fi orice, de la o găleată la un colier cu perle, iar orice vânător de chilipiruri care se respectă știe să miroasă astfel de nimicuri care se pot transforma în afaceri. Atât timp cât aceștia pot pune mâna pe ceva care poate fi reparat şi vândut, vânătorii își vor folosi toate abilități. Fiecare are o strategie diferită, dar cu același scop: cheltuială minimă, câștig maxim… și toate acestea înaintea celuilalt.

Mai multe detalii despre serial sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

Author: admin

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: