Restabilește frumusețea și sănătatea picioarelor tale

  • Tweet
  • Tweet

Circulația normală a sângelui este un factor cheie în menținerea sănătății organismului, însă beneficiile sale sunt mult mai extinse. O circulație bună contribuie și la păstrarea aspectului estetic al pielii, deoarece țesuturile pot să absoarbă astfel nutrienți și să înlăture substanțele dăunătoare.

Însă ce se întâmplă atunci când te confrunți cu senzația de picioare grele, umflate, dureri la nivelul gambelor sau varice? Fiind un efect al circulației venoase deficitare, aceste simptome pot avea mai multe cauze, precum un stil de viață nesănătos sau unele dintre obiceiurile noastre zilnice: statul picior peste picior, purtarea tocurilor înalte, a hainelor prea strâmte sau a șosetelor care blochează circulația.

Există mai multe metode prin care putem îmbunătăți circulația, cum ar fi adoptarea unui regim alimentar sănătos, prin exerciții fizice sau evitarea articolelor de îmbrăcăminte restrictive. De asemenea, suplimentarea dietei cu Dr. Hart Complex de Diosmină, Hesperidină și Vitamina C este utilă pentru persoanele care prezintă disconfort cauzat sau asociat cu circulația venoasă deficitară.

Dr. Hart Complex de Diosmină, Hesperidină și Vitamina C contribuie la creșterea permeabilității capilare și la tonifierea și menținerea elasticității pereților venoși, prin acțiunea componentelor sale:

  • Diosmina și Hesperidina sunt două bioflavonoide puternice, obținute din citrice, care ajută la tonifierea venelor varicoase și hemoroidale.
  • Vitamina C contribuie la formarea naturală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge.

Produsele Dr. Hart se găsesc în farmaciile Sensiblu.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *