Sănătate pentru păr, piele și unghii

complex vitamine beauty unghii dr hartPrimăvara este momentul în care reluăm plimbările prin oraș, ieșirile la terase și weekendurile în aer liber. Odată cu noul sezon, revin în tendințe hainele în culori vii, unghiile multicolore și zâmbetul larg, purtat ca accesoriu neprețuit. Dar ce ne facem când nutrienții vitali lipsesc, iar acest lucru se simte și se vede pe pielea, părul și unghiile noastre?

Pentru că vrem să ne simțim și să arătăm bine, trebuie să înlocuim obiceiurile nesănătoase cu odihnă, alimente proaspete, fructe și legume din belșug, ca să ne asigurăm necesarul zilnic de vitamine. În plus, pentru a compensa carențele de substanțe nutritive din organism, putem încerca Dr. Hart Complex de Vitamine pentru păr, piele şi unghii.

Alături de un stil de viață sănătos, un comprimat pe zi din Dr. Hart Complex de Vitamine pentru păr, piele și unghii va stimula procesul de regenerare a părului, îți va întări unghiile și te va ajuta să obții pielea tânără și strălucitoare mult visată.

În plus, extractul de semințe de struguri îmbunătățește capacitatea de regenerare a colagenului și a elastinei, cele două proteine care ajută pielea să-și mențină elasticitatea și fermitatea, protejând-o de efectele îmbătrânirii.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *