SILKDOM, povestea unui clutch din mătase naturală

  • Tweet
  • Tweet

Clutch-ul a apărut la începutul anilor ’50 ca o geantă de mici dimensiuni, fără baretă, creată special pentru a fi purtată în mână la evenimente formale. De-a lungul timpului a fost reinterpretat de designerii marilor case de modă și adus la rang de accesoriu obligatoriu, ce poate transforma chiar și o ținută simplă într-una spectaculoasă.

Povestea SILKDOM a început în noiembrie anul trecut, odată cu lansarea primei colecții de clutch-uri / minaudiere din mătase naturală.

Toate piesele din colecția de clutch-uri SILKDOM sunt realizate integral din mătase naturală la exterior, catifea de mătase naturală la interior și pot fi accesorizate cu dantelă, cristale, pietre prețioase.

Ideea de a fonda un astfel de business a plecat de la pasiunea mea pentru mătase. Este o pasiune moștenită de la bunica mea, care, în adolescență, a avut șansa de a o întâlni pe Regina Maria, de la care a deprins un anumit tip de eleganță și dragostea pentru lucrurile prețioase, inclusiv pentru mătase și pentru portul național. Bunica mea mi-a dăruit primul cadou de mătase când aveam 9 ani și din acel moment mătasea a devenit pentru mine un simbol al feminității și al seductiei.“ / Mădălina Nistor, fondator SILKDOM

În cele câteva luni de la lansare, SILKDOM și-a dezvoltat gama de produse în urma cererii pieței. Astfel, sub brandul SILKDOM sunt realizate și bijuterii din mătase sau eșarfe. Toate produsele sunt disponibile la comandă pe site-ul www.silkdom.com.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *