UX Bucharest 2017 – Conferinţa Internaţională User Experience Design

ux bucharestCea de-a doua ediţie UX Bucharest, prima conferinţă de acest gen din Europa de Est, va avea loc la începutul lunii octombrie al acestui an. Specialişti în UX Design, Customer Experience, Product Management şi nu numai, sunt aşteptaţi la Hotel Sheraton în perioada 3-6 Octombrie, pentru ceva mai mult decât o conferinţă, o experienţă!

La UX Bucharest 2017 vei avea parte de trei zile de workshop-uri interesante şi o zi întreagă de prezentări susţinute de specialişti de top din industrie.  Aici vei avea ocazia să vezi şi să discuţi cu nume sonore din comunitatea internaţională de UX. Atât facilitatorii workshop-urilor, cât şi speakerii, sunt persoane cu experienţă în studio-uri de design şi consultanţă în corporaţii sau zone academice.

Mai multe informaţii privind programul, speakerii, tematica workshop-urilor şi achiziţionarea biletelor de participare sunt disponibile pe site-ul evenimentului: 2017.uxbucharest.com

Iată programul workshop-urilor:

  • 3 octombrie, workshop-uri din zona de Customer Experience: Service Design, Metodologie şi Inovaţie în produse şi servicii.
  • 4 şi 5 octombrie, workshop-uri din zona de User Experience: Design al produselor, Metodologie şi Procese în UX Design, Cercetarea utilizatorilor, Personas, Harta strategică a UX.

În ziua de 6 octombrie va avea loc conferinţa a cărei scenă va fi ocupată de speakeri internaţionali cu notorietate în domeniile de User Experience şi Customer Experience.

Printre speakerii de la conferinţă se numără:

  • Jared Spool – co-fondator al Center Centre şi fondator al User Interface Engineering,
  • Gregg Bernstein – Senior User Researcher la Vox Media Inc.,
  • Andy Budd – CEO la Clearleft,
  • Adrian Swinscoe – autor al cărţii “How to Wow”, dar şi consultant şi coach de mai bine de 20 ani pentru antreprenori şi executivi din aria strategiei de business şi customer experience, marketing şi dezvoltarea de business,
  • Jonah Becker – VP în departamentul de Design din cadrul Fitbit, anterior VP în Industrial Design la HTC,
  • Dana Chisnell – profesor adjunct la Harvard Kennedy School şi director adjunct al Centrului de Civic Design,
  • Juho Paasonen – freelancer în Change Management,
  • Cennydd Bowles – designer şi autor al cunoscutei cărţi “Undercover User Experience Design”.

Iniţiativa şi organizarea acestui eveniment aparţin Asociaţiei Române de User Experience Design, organizaţie non-guvernamentală care îşi propune să promoveze şi să susţină dezvoltarea practicii de User Experience Design din România.

Asociaţia Română de User Experience Design este în parteneriat educaţional cu Interaction Design Foundation, organizaţie de renume din Danemarca, care susţine ridicarea nivelului de educaţie şi profesionalism în User Experience Design, la nivel global.

*****

Parteneri principali: Adobe, ING.

Sponsori: Delgaz Grid, E.ON, Fitbit.

Suporteri: ANIS, Grapefruit, IBM, Lagom, Startarium, Tech Hub, TEDx Eroilor.

Parteneri media: The Trends, PR Wave, Gazeta de Știri, Wide Magazine, Romania Journal

*****

Gazeta de Știri este partener media al evenimentului.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *