Vă invităm la Bounty Fair – eveniment de design românesc

bounty fair design targ ateliere copii

 

Vă invităm la Bounty Fair #28 – ediție de toamnă, în perioada 23 – 24 septembrie 2017! Ne dorim să profităm cât mai putem de ultimele zile calde, așadar și această ediție o să fie tot în aer liber, în frumoasa curte și grădină a Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46, lângă Parcul Gradina Icoanei).

Târgul de design românesc reunește peste 60 de artiști – pe care îi alegem în funcție de imaginația acestora, diversitate și inovație, pentru ca tu să găsești ceea ce îți place și se potrivește cel mai bine stilului tău.

Pentru că ne dorim ca toată lumea să se bucure de evenimentul nostru avem și 15 ateliere și trei piese de teatru interactiv pentru cei mici. Atelierele permit copiilor să-și dezvolte creativitatea și imaginația prin joacă. Acestea sunt disponibile permanent pe durata evenimentului, iar prețul unui atelier variază între 10 și 30 lei.

Programul începe de la orele 10:00 pȃnă la 20:00, ȋn ambele zile.

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, care se achită numerar, la intrare. Copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Scopul evenimentului este de a aduce creativitatea şi talentul autohtone mai aproape de oameni, de a-i informa despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii români, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii şi pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Ce vei găsi la Bounty Fair?

  • 15 ateliere de creație pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani (prețul atelierelor variază în funcție de complexitate)
  • Piese de teatru interactive pentru copii
  • Tombola Bounty Fair, cu premii pe loc, oferite de câteva dintre brandurile participante
  • Zonă de hamace în pădure
  • Picnic la iarbă verde
  • Restaurant: mâncare gătită, bere și sucuri, limonadă și prăjituri
  • Coffee-Bike răspândește aroma cafelei la Bounty Fair
  • Butoiul cu înghețată ne răcorește cu aromele sale delicioase
  • Selfie foto-corner în foișor
  • Expoziție foto în foișor.

Recomandare: pentru participarea la ateliere și achiziția de produse sfătuim vizitatorii să dispună de numerar, deoarece nu există POS în fiecare punct de vânzare.

*****

Gazeta de Știri este partener media al evenimentului.

 

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *