PENNY MARKET continuă expansiunea cu două magazine deschise în aceeași zi

  • Tweet
  • Tweet

Pe 3 decembrie 2019, rețeaua Penny Market a ajuns la 157 de unități la nivel național, retailerul german deschizând două magazine în aceeași zi, în Hunedoara și Teiuș.

Prin deschiderea magazinelor Penny Market Hunedoara (este a treia unitate din oraș, situată pe str. Viorele nr. 5) și Penny Market Teiuș (str. Clujului nr. 82 – 84), retailerul german răspunde pozitiv așteptărilor cumpărătorilor de a accesa mai ușor produsele și serviciile sale.

În magazinele Penny Market, aceștia găsesc o gamă variată de produse alimentare și nealimentare, atât autohtone, cât și internaționale. De asemenea, magazinele Penny Market pun la dispoziția cumpărătorilor și un raion de brutărie, de la care nu lipsesc pâinea proaspătă, livrată zilnic de furnizori locali, și produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor.

Design Penny Ambiente pentru cumpărături rapide

Conceptul Penny Ambiente, specific rețelei Penny Market, le oferă clienților posibilitatea de a face rapid cumpărăturile, grație modului în care sunt așezate produsele pe rafturi și atmosferei prietenoase. În plus, articolele din sectoarele: Legume & Fructe, Brânzeturi & Lactate, Mezeluri & Carne, Pâine & Patiserie sunt livrate zilnic și monitorizate centralizat din punct de vedere calitativ, gama fiind în continuă dezvoltare.

Oferte speciale cu ocazia deschiderilor

În cele două magazine Penny Market, din Hunedoara și Teiuș, clienții vor fi întâmpinați cu discounturi semnificative la alimente de bază, promoții atractive la produse alimentare (banane - 3,99 lei/kg, clementine - 1,99 lei/kg, roșii - 3,99 lei/kg, macrou congelat - 7,99 lei/kg, cafea măcinată Jacobs Krönung - 17,99 lei/pachet 500 g), dar și cu prețuri imbatabile pentru mai multe articole non-alimentare.

În perioada 4 – 8 decembrie, în fiecare zi, posesorii Cardului Penny se vor bucura de beneficiile celebrelor Happy Days, respectiv zile cu reduceri de 20% la o anumită categorie de produse: legume (joi), produse congelate (vineri), praline (sâmbătă), băuturi carbogazoase (duminică), mezeluri (luni). Cardurile se acordă pe loc, în magazin, în baza completării unui simplu formular.

Noi locuri de muncă la nivel național

Magazinul Penny Market din Teiuș ocupă o suprafață de 750 mp și a creat, la nivel local, 14 locuri de muncă. Acesta va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30-22:00 și duminică, între 08:00 și 20:00.

Magazinul Penny Market din Hunedoara ocupă o suprafață de 800 mp și a creat, la nivel local, 13 locuri de muncă. Acesta va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30-22:00 și duminică, între 08:00 și 20:00.

Author: admin

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: