Gama de siropuri Meltus, soluție împotriva afecțiunilor

Vineri, 10 martie 2017, într-o atmosferă elegantă, într-una din sălile de epocă ale hotelului Grand Hotel Continental a avut loc cea de-a doua întâlnire Meltus Social Moms. Întâlnirea a avut ca subiect principal de discuție gama de siropuri Meltus, bucuria de a fi mame și dinamica de a găsi mereu soluțiile cele mai bune pentru copii.

Printre subiectele punctate, doamnele extrem de active în mediul online și în același timp foarte bine informate – deja mămici sau pe punctul de a deveni mămici – au dezbătut despre cea mai des întâlnită afecțiune atât în viața copiilor, cât și în viața adulților: tusea.

Doctor Helen Drăghici, mamă a patru fete, cu blândețe și umor, le-a împărtășit bloggeritelor și jurnalistelor prezente, din experiența sa vastă de mama, dar și de medic. Din respect pentru pacienți, dar și pentru copiii pe care îi crește, doamna doctor testează, gustă și analizează cu multă atenție fiecare produs pe care îl recomandă. După teste îndelungate, și-a căpătat încrederea și puterea de a recomanda cel mai inovator produs de pe piață privind ameliorarea tusei, fie ea productivă, fie seacă, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Invitata specială a evenimentului, mămica model Anca Serea a continuat dezvăluirea micilor secrete care o ajută să fie o mamă fericită și a recomandat siropurile Meltus ca unul dintre acele câteva elemente care o ajută să mențină echilibrul fizic al copiilor săi, indiferent de vârstă.

Atât Anca Serea, cât și doamna doctor Helen Draghici recomandă gama de siropuri Meltus pentru rețeta inovatoare, care îmbină forța vindecătoare a naturii cu forța științei, o sinergie perfectă care oferă un efect mult mai rapid fată de alte combinații. Natura și știința s-au întâlnit într-un singur loc.

meltus gazeta de stiri sirop tuse copiiUn alt subiect inepuizabil a fost cel despre ingredientele pe care le conțin siropurile Meltus în compoziție; unele dintre ingredientele “minune” ale naturii: miere, pătlagină, grindelia, cimbru etc.

Gama de siropuri Meltus vine în sprijinul mămicilor și datorită faptului că are efecte antiinflamator, bactericid și imunostimulator. Practic, durata simptomatologiei supărătoare este cât mai scurtă, iar organismul luptă mult mai eficient.

În ceea ce privește Meltus Tusicalm pentru tusea iritativă – de cele mai multe ori de natură virală – combinația este 100% naturală și eficientă: componentele naturale din Meltus Tusicalm au efecte antiviral, bactericid și antiinflamator, iar mierea și pătlagina au efect emolient.

Siropurile Meltus Expectolin și Meltus Tusicalm se pot cumpăra online, prin comandă pe site-ul: http://meltus.ro/gama-meltus/ și pe site-urile partenere: http://www.santeo.ro/ și www.bebetei.ro.

Pentru fiecare achiziție online, primiți un discount de 10% din valoarea finală: codul de discount este SP0117.

*****

Consultați medicul sau farmacistul înainte de administrare.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *