Ultra Vitamina D îmbunătățește sistemul imunitar

  • Tweet
  • Tweet

Vitamina D se sintetizează la nivelul pielii prin expunerea directă la soare. Aceasta sinteză scade dacă folosim creme de protecție solară. De asemenea, este scăzută la persoanele vârstnice (modificări în structura pielii prin îmbătrânire determină scăderea sintezei de vitamina D) și la persoanele cu ten închis (nivelul scăzut de melanină determină scăderea sintezei de vitamina D).

Lipsa vitaminei D afectează aproximativ 30% din populația României. Simptomele pot varia de la rezistența scăzută la infecții, la hipocalcemia refractară, fragilitatea părului, dureri osoase, afecțiuni tiroidiene, obezitate sau diabet zaharat tip 2, refractare la tratament și dietă.

Ultra Vitamina D, produs de către Vitabiotics – companie britanică cu experiență și inovație de peste 40 de ani în dezvoltarea produselor farmaceutice, este un supliment alimentar ce contribuie la menținerea normală a sistemului imunitar, muscular, a diviziunii celulare, a oaselor și la menținerea sănătății dinților.

Produsul nu este testat pe animale, nu conține coloranți artificiali, conservanți, lactoză, gluten, sare sau grăsimi, fiind potrivit și pentru vegetarieni.

În cazul în care sunteți însărcinată sau alăptați, sunteți sub supraveghere medicală ori aveți alergii alimentare, vă recomandăm să discutați cu medicul înainte să începeți administrarea suplimentului Ultra Vitamina D. Nu uitați să citiți prospectul, să nu depășiți doza recomandată zilnic, și, în cazul în care apar manifestări neplăcute, să vă adresați medicului.

Pentru mai multe detalii accesați:  www.magazinvavianpharma.ro

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *