S-a dat startul la înscrierile SuperBlog 2016

În urmă cu câteva luni, m-am înscris la competiția Spring SuperBlog 2016, ediția de primăvară a SuperBlog – cea mai longevivă competiție de blogosfera românească. Mă-nscriu acum cu a mea Gazetă de Știri pentru ediția de toamnă a SuperBlog și mărturisesc că abia aștept probele. Sunt foarte curioasă ce mă așteaptă.

Deadline-urile mi-au cam făcut probleme în primăvară, motiv pentru care am și întârziat înscrierea ultimelor două materiale în timp util. Mi-a părut rău pentru că penalizările obținute m-au scos din TOP 10. Cu toate astea, rămân materialele scrise cu drag, cu emoție, inclusiv și mai ales materialele cu care am câștigat, cu punctaj maxim, două dintre probele concursului: povestea mea absolut reală pentru sponsorul Romanian Art& Craft și povestea mea imaginată pentru sponsorul FreonAuto.

În această toamnă voi încerca să respect deadline-urile, pentru a putea obține un loc cât mai obiectiv, și să scriu la fel cum am scris în primăvară: pentru mine, și-apoi pentru ceilalți.

Dacă mă voi afla printre câștigători și în această ediție, mă voi bucura, cu toate că nu acesta este scopul pentru care particip. Pe 1 octombrie va fi lansată prima probă, așa că le urez tuturor participanților spor și inspirație!

 

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

3 Comments

  1. Bine ai revenit in SuperBlog! 🙂
    Iti multumim pentru inscriere, iar pe 1 octombrie te asteptam la start cu prima proba a competitiei.
    Mult succes si sa ne citim cu bine! O toamna grozava!

    Post a Reply
  2. Succes din plin să ai! Entuziasmată să fii toată competiția, iar răsplata nu va întârzia să apară! 🙂

    Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *