Gazetadestiri participă la competiția Spring SuperBlog 2016

  • Tweet
  • Tweet

Tocmai am redescoperit SuperBlog, cea mai longevivă competiție din blogosfera românească! Dacă în alți ani doar citeam ce scriu participanții, anul acesta m-am decis să particip și eu cu Gazetadestiri.

Odată cu venirea primăverii, mi-am dorit să fac câteva schimbări în ceea ce privește site-ul pe care îl dețin. Vreau să ofer posibilitatea cititorilor mei să citească articole despre produse și întâmplări care mi-au făcut plăcere ori care m-au impresionat mai puțin. Voi scrie din propria mea experiență. Participarea propriu-zisă la competiție va fi o experiență bogată, în primul rând. Dacă mă voi afla printre câștigători, va fi un bonus.

*****

Lansată în toamna anului 2008, competiția SuperBlog a înregistrat, în cele 11 ediții organizate până acum, circa 1800 de participanți și peste 23.500 de articole, pe teme dintre cele mai diverse.

Spring SuperBlog 2016 se va desfășura în perioada 1 martie – 11 aprilie 2016 şi invită bloggerii participanți să-şi demonstreze creativitatea, să câștige recunoaștere și premii exersându-și pasiunea pentru blogging. Pentru a participa, ai nevoie doar de un blog în limba română, creativitate și pofta de a scrie articole originale, pe teme propuse de sponsorii competiţiei. În SuperBlog ai ocazia sa te întreci cu tine și cu ceilalți, îți testezi abilitățile de blogger, cunoști branduri interesate de social media și colegi de blogosferă. Înscrie-te și tu în competiție și fă-ți cunoscute calitățile! Sponsorii SuperBlog abia așteaptă să-ți citească articolele!

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *