Gazetadestiri participă la Spring SuperBlog 2022

  • Tweet
  • Tweet

Anul trecut am descoperit cea mai longevivă competiție din blogosfera românească, și anume SuperBlog. În fiecare an există două ediții – de primăvară și de toamnă – ce stimulează creativitatea participanților prin probele și premiile sponsorilor.

Deadline-urile mi-au cam făcut probleme în primăvara anului trecut, motiv pentru care am și întârziat înscrierea ultimelor două materiale în timp util. Mi-a părut rău pentru că penalizările obținute m-au scos din TOP 10. Cu toate astea, rămân materialele scrise cu drag, cu emoție, inclusiv materialele cu care am câștigat, cu punctaj maxim, două dintre probele concursului: povestea mea absolut reală pentru sponsorul Romanian Art& Craft și povestea mea imaginată pentru sponsorul FreonAuto.

În toamnă, am avut o perioadă aglomerată, cu foarte multe proiecte și foarte puțin timp alocat competiției SuperBlog. Am reușit să scriu un singur articol, ce a primit un punctaj foarte bun, dar am fost nevoită să abandonez pe parcurs.

Anul acesta, Spring SuperBlog 2022 are startul pe 1 martie, mă înscriu cu a mea Gazetă de Știri și le urez tuturor participanților inspirație.

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *