John E. Pepper Jr. a vorbit despre ceea ce contează pentru un business sustenabil şi profitabil

  • Tweet
  • Tweet

Peste 100 de CEO şi manageri C-level au participat miercuri la conferinţa pe care John E. Pepper Jr., fost lider al Procter&Gamble şi Walt Disney Company, a susţinut-o la Bucureşti cu ocazia turneului organizat în România pentru lansarea cărţii sale intitulate „Ceea ce contează cu adevărat”. Volumul este publicat în România cu sprijinul Wave Division, cel mai mare jucător în segmentul de interacţiune cu consumatorii din România.

Mă bucur că am putut să le ofer celor peste 100 de colegi de business o conversaţie interesantă cu un veteran al businessului mondial. Timp de două ore, am asistat la o discuţie fascinantă despre cum putem noi, în România, să creăm un mediu de afaceri relevant şi sustenabil“, a declarat Al Kamara, fondatorul Wave Division.

Volumul „Ceea ce contează cu adevărat” a apărut la editura Evrika Publishing şi poate fi comandat online de la ujmag.ro. Cartea lui John E. Pepper Jr., una dintre cele mai apreciate lucrări de profil din Statele Unite ale Americii, are parte de recenzii favorabile, scrise de oameni de business importanţi, din multiple domenii de activitate, de la rectori ai marilor universităţi americane până la membri în conducerea unor companii de renume mondial. „Aşa cum spun de multe ori în cartea mea, am convingerea că oamenii, împreună cu valorile lor, constituie fundaţia de pe care se atinge orice scop în viaţă”, declară autorul.

La Bucureşti, John E. Pepper Jr. a discutat cu liderii de business din România despre cum să generezi profit sustenabil pe termen lung, cum să-ţi motivezi echipa, cum să menţii un echilibru între viaţa personală şi carieră şi cum să-ţi depăşeşti competitorii printr-o viziune strategică.

Fost CEO şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Procter&Gamble (P&G), fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al Walt Disney Company (WDC) şi fost vicepreşedinte de Finanţe şi Administraţie în cadrul Universităţii Yale, John E. Pepper Jr. a reuşit de fiecare dată să găsească resurse pentru a reinventa companiile pe care le-a condus şi, mai mult, să exploateze oportunităţile post-criză.

Author: admin

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: