Premieră pe HISTORY® în mai: Supraoamenii lui Stan Lee

  • Tweet
  • Tweet

HISTORY® continuă seria premierelor și aduce la începutul lui mai un nou sezon al serialului „Supraoamenii lui Stan Lee. Episoade ale celui de-al doilea sezon vor fi difuzate în fiecare joi, la 23:00, începând cu 7 mai.

În emisiunea „Supraoamenii lui Stan Lee” realitatea nu este departe de ficțiune. Prezentat de Stan Lee, creatorul unor supereroi legendari din toate timpurile, precum Spiderman sau X-Men, serialul este o căutare a unor supraoameni reali, cu puteri deosebite. Cu ajutorul acestora, în fiecare episod, Stan Lee analizează câte o temă ce a stat la baza creațiilor sale din benzile desenate – precum frica, puterea extraordinară, mutațiile genetice sau imunitatea la durere.

Pentru a analiza fiecare temă, Stan îl trimite pe cel mai flexibil om din lume, Daniel Browning-Smith, într-o căutare globală pentru a testa puterile pe care pretind că le au acești indivizi și pentru a afla dacă sunt cu adevărat supraoameni. David oferă astfel o întelegere aprofundată a fenomenului, prin prisma experienței personale.

Testele de laborator completează aceste povești, oferind telespectatorilor o mai bună înțelegere a extraordinarelor calități fizice și dovedind faptul că astfel de oameni au fost mereu prezenți printre noi.

Author: admin

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: