CONCURS: Gazetadestiri și Editura Herald te premiază

  • Tweet
  • Tweet

Dragă Femeie, vrem să-ți oferim un mărțișor!

Gazetadestiri și Editura Herald te invită la CONCURS!

Fiecare femeie are o forță extraordinară de a depăși orice obstacol și de a se dezvolta, de a se cunoaște mai bine, de a se iubi pe sine și a lupta pentru visul ei.

Cu speranța că răspunsul tău va fi inspirație pentru femeile aflate în impas, vrem să știm:

TU CUM ÎȚI ACCESEZI ACEASTĂ PUTERE INTERIOARĂ?

ACTUALIZARE: Câștigătoarea concursului este doamna sau domnișoara

Nicole Anghel.

Felicitări!

***

Regulament pentru a participa la concurs:

  • Dați LIKE paginii de Facebook Gazetadestiri
  • Dați LIKE paginii de Facebook Editura Herald
  • Dați share la acest material pe pagina voastră de Facebook (să fie public, astfel încât să-l putem urmări și noi)
  • Răspunsul la întrebare trebuie să apară în secțiunea comentariilor de la acest material. Comentariile pe Facebook nu vor fi luate în calcul. (mențiune: pot apărea scurte întârzieri între momentul în care răspundeți și cel în care apare pe site răspunsul, din cauza sistemului de moderare a comentariilor pe care îl avem pentru a evita spam-ul).
  • În chenarul comentariilor, vă sunt necesare numele și o adresă de email validă (puteți omite câmpul destinat site-ului).
  • Acest concurs se adresează doar doamnelor și domnișoarelor.

 ***

În data de 9 martie, seara, câștigătoarea va fi aleasă prin Random și va fi anunțată printr-o actualizare a acestui anunț, precum și-n comentariile anunțului de pe Facebook.

În cazul în care câștigătoarea nu acoperă toate cerințele regulamentului, va avea loc o nouă extragere.

Premiul constă în cartea ”Geografia intimă a femeii”, de Natalie Angier, un adevărat ghid de autocunoaștere.

Vă dorim mult succes!

 

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

48 Comments

  1. Prin buna dispozitie in fiecare zi, incerc sa fac fapte bune si sa ma comport cat mai bine cu cei din jur.

    Post a Reply
  2. Prin puterea pe care orice femeie o are si trebuie fie ca poate, fie ca nu sa mearga mai departe, sa se ocupe de toate lucrurile de prin jurul ei ca si cum nimic nu s.ar intampla .

    Post a Reply
  3. Mental

    Post a Reply
  4. Puterea interioară am accesat o cunoscandu mă si redescoperindu mă pe mine însămi. Iubind. Visand. Citind.Cautand tot e frumos și bun în lumea noastră. Daniela

    Post a Reply
  5. Puterea mea interioara m-a accesat pe mine.Am constatat ca atunci cand imi doresc ceva suficient de mult NU EXISTA NU SE POATE! Acum imi doresc sa-mi salvez fetita de statul roman. SI STIU …ca voi reusi!

    Post a Reply
  6. Prin autodisciplinare.

    Post a Reply
  7. Sunt o persoana optimistă ,ma bucur de viața,iau fiecare lucru bun pe care-l primesc ca pe o un dar si cred cu tărie în visurile mele.

    Post a Reply
  8. Cand ai aproape fiinte dragi,copil sot,puterea vine de la sine,cand ai pt cine sa mergi inainte,e simplu…iubirea! ☺

    Post a Reply
  9. Puterea gandului,optimismul si sa ai oameni pozitivi langa tine care sa iti ridice mereu moralul.

    Post a Reply
  10. Cu calm ,liniste ,optimism si comunicare poti depasi multe. Nu exista „nu se poate „

    Post a Reply
  11. Gândind pozitiv , încerc din răsputeri să-mi educ răbdarea,cred in Doamne Doamne ș-in faptul că fiecăruia i se da cat poate duce

    Post a Reply
  12. Daca te iubesti pe tine,iti iubesti familia si atunci lupta pt visul tau e mai usoara. Un echilibru in toate = un om fericit.

    Post a Reply
  13. Imi gasesc forta interioara, buna dispozitie si optimismul cand ma uit in ochii fetitei mele.

    Post a Reply
  14. Mental și alaturi de familia mea

    Post a Reply
    • Incerc in fiecare zi sa fac fapte bune si asa imi incarc bateriile si vad viata cu mult optimism.

      Post a Reply
  15. Puterea interioară este formata din voință, motivație,iubire și respect de sine si minte limpede.
    De aceea eu ma pun pe primul loc, nu astept salvarea din exterior ci incerc sa rezolv problemele singura, am incredere in mine, nu-mi este frica sa-mi urmez visurile, ma debarasez de trecut si privesc cu incredere in viitor,

    Post a Reply
  16. Imi ascult intuitia,ma simt recunoscatoare de dimineata ,caut frumosul in orice ,uneori fredonez melodia care imi vine in minte sau pe care o ascult voluntar sau involuntar intr un magazin ,citind,retinind un gest,un zâmbet șăgalnic pe care le dau inapoi cu generozitate

    Post a Reply
  17. Prin credinta, optimism si automotivare.

    Post a Reply
  18. Forța interioara, care ma ajuta mereu as spune ca este optimismul meu, încerc sa vad partea buna a lucrurilor, sa pun pe primul loc familia și ce este negativ sa nu bag în seama. Încerc sa fiu binedispună și la rândul meu sa aduc bunadispozitia celor din jur.

    Post a Reply
  19. Îmi accesez puterea interioară prin cunoașterea sufletului meu. Fiecare parte din el vorbește, tot ce trebuie să fac este să îl ascult în tăcere. Cicatricile sale mă învață să nu mai repet aceeași greșeală și să evit pe cât posibil spinii vieții, iar aleea sa plină de flori îmi amintește de momentele în care soarele trimitea raze de speranță pe chipul meu umbrit.

    Post a Reply
  20. Uitându-mă la familia mea, văd toată dragostea cu care am învăluit-o și acest lucru mă încarcă cu energie. Ghemul amintirilor este un alt factor prin care îmi accesez puterea interioară; dacă mă uit în trecut îmi amintesc cât sunt de puternică și că în ciuda tuturor greutăților cu care m-am confruntat, am ieșit învingătoare mereu.

    Post a Reply
  21. Puterea interioara este formata din vointa iubire si comunicare

    Post a Reply
  22. Nu mai las pe nimeni sa ma faca sa sufar,ma pun pe primul loc si lupt mereu pentru familie

    Post a Reply
    • Imi doresc sa castig aceaata carte!Mi se pare foarte interesanta!

      Post a Reply
  23. Incerc sa ma incurajez mereu singura si ma ajuta mult sa trec peste orice fetita mea..ma gandesc ca daca nu sunt eu de ea cine va avea grija.Si ma mai gandesc la faptul ca am doar o viata de trait si nu o sa ma mai intalnesc niciodata cu vârsta de acum iar la batranete voi regreta ca nu m-am bucurat mai mult de viata.

    Post a Reply
  24. Imi accesez puterea interioara prin autocunoastere.

    Post a Reply
  25. Cu mult calm , răbdare și speranță depășesc orice greutăți. Sper într-o lume mai bună, mai iubitoare, mai fericită!

    Post a Reply
  26. Puterea interioara mi-o accesez printr-o permanenta dezvoltare personala si spirituala, invatand sa ma bucur de fiecare lucru,sa inteleg partea buna din fiecare om, lucru si din fiecare experienta de viata, sa privesc „partea plina a paharului”. Am invatat, nu numai sa inteleg, ci sa si iert, cu adevarat, ceea ce-ti da multa liniste si putere. Puterea interioara ti-o accesezi prin iubire, prin intelegera faptului ca ceea ce conteaza cu adevarat este sa te bucuri de clipa prezenta, fara a te agata de un trecut care nu mai exista si la care nu mai poti schimba nimic si fara a visa excesiv la un viitor care este intotdeauna incert, care nu stii nici daca va exista si nici ce-ti va oferi.

    Post a Reply
  27. Totdeauna zambesc , gandesc pozitiv si ca uit in ochisorii fetitei mele si stiu ca viata e frumoasa !

    Post a Reply
  28. Prin optimism, bunatate si incredere in sine.

    Post a Reply
  29. Prin studiu, autocunoastere, ambitie, vointa, ajutorul prietenilor.

    Post a Reply
  30. Nu prea reusesc sa imi accesez puterea interioara decat atunci cand nu mai exista alta cale. In general, femeile au putere interioara si nimic nu le doboara. Sper ca in curand sa pot spune ca stiu exact cum sa fac acest lucru

    Post a Reply
  31. Prin stabilirea unui obiectiv SMART pe care sa-l ating, prin incredere in fortele proprii.

    Post a Reply
  32. Cum imi accesez puterea interioara? Ma incurajez, ma inconjor de lucrurile care imi plac si de persoanele pe care le iubesc. Ma gandesc la lucrurile frumoase care mi s-au intamplat si care mi se intampla, ma bucur de tot ce e bun si incerc sa evit partile neplacute din orice. Puterea interioara iese din parti bune, idei frumoase, oameni simpatici si intamplari pozitive.

    Post a Reply
    • Bună seara! Felicitări, sunteți câștigătoarea concursului nostru! V-am trimis un email de confirmare și vă rugăm să ne furnizați datele solicitate. Ținem legătura, numai bine!

      Post a Reply
  33. In fiecare zi încerc să fac mai mult decât în ziua precedentă..citesc cărți de dezvoltare personala și încerc să aplic ceea ce mă inspiră..încerc să mă cunosc mai bine pe mine însumi și să îmi acord timp.

    Post a Reply
  34. Imi accesez puterea interioara de fiecare data cand trebuie sa fiu puternica in fata unei noi provocari a vietii, a unui obstacol, in fata caruia sunt singura si trebuie sa-l depasesc. Cu incredere in mine si in Dumnezeu. Pentru ca stiu ca nu exista „nu pot”!

    Post a Reply
  35. Imi este draga viata, iau partea frumoasa a lucrurulor, iar experienta de viata pe care am avut-o mi-a demonstrat ca timpul le rezolva pe toate.
    Trebuie sa fii optimist si sa crezi in tine!

    Post a Reply
  36. Aceasta putere interioară mi o accesez atunci cand ma redescopăr din nou si din nou,in cerc sa fiu optimista,pozitivă si încrezătoare in forțele proprii!

    Post a Reply
  37. Gândirea pozitivă.

    Post a Reply
  38. O,da…Am fost nevoită sa apelez la puterea mea interioară, pentru a lupta cu un cancer nebun, cu care am fost diagnosticată în februarie 2010. Puterea de a lupta era în mine, am fost cea care m-am ajutat cel mai mult, prin gândirea pozitivă și dorința de a trăi, cu toate ca este greu tare sa gândești pozitiv când afli ca ai cancer la 38 de ani.
    Iată însă ca am împlinit 8 ani deja din noua mea viață, că poate nu speram atunci sa ajung în 2023, după trei operații, chimioterapie, radioterapie, manipulare cu hormoni și o histerectomie totală, după mastectomie.
    Ideea este că există viață după cancer, doar dacă ești în stare sa iti educi puterea interioară, sa iti impui doar stări bune, pozitive, cu toate ca răul tău este cât casa poate…

    Post a Reply
  39. Puterea interioară mi-o accesez prin gândirea pozitivă si rugăciune .😊

    Post a Reply
  40. Sunt o fire optimistă !

    Post a Reply
  41. Ma consider o femeie puternica și îmi accesez forța interioară ascultându-mi constant intuiția, visele și sa-mi urmez inima.

    Post a Reply
  42. Puterea interioara vine din iubire pentru cei din jur, din dorinta de a da tot ce e mai bun pentru ei, de a fi cea mai buna varianta a mea, cea mai buna sotie, mama, fiica, nepoata, verisoara, prietena.

    Post a Reply
  43. Prin gandire pozitiva, buna dispozitie si facand zi de zi tot ce e mai bun pentru cei dragi

    Post a Reply
  44. Îmi găsesc forța interioară cand ma uit in ochii fetelor mele si vad foarte multă iubire.

    Post a Reply
  45. Sunt foarte fericita! Multumesc mult pentru premiu! ❤

    Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *