Cum să trăim deplin conștienți în viața reală

  • Tweet
  • Tweet

Noutate editorială – Editura Herald

În fiecare zi, avem de-a face cu provocările vieții obișnuite: o serie de experiențe mundane, printre care un loc de căpătâi îl ocupă munca, sexul și banii. Cu toții sperăm că aceste aspecte ale vieții vor fi o sursă de împlinire și de plăcere. Și totuși, tot ele reprezintă întotdeauna sursa problemelor pentru care căutăm sfaturi și soluții. Conform autorului, cel mai bun remediu este o doză de realitate și, de asemenea, o doză de respect față de noi înșine și față de lumea noastră.

Chögyam Trungpa desființează în această carte bariera dintre spiritual și mundan, demonstrând că munca, sexul și banii sunt o parte a vieții noastre spirituale în aceeași măsură în care sunt o parte a existenței noastre zilnice. Rezultatul este o viziune largă asupra vieții, care cuprinde atât cele mai mari probleme, cât și cele mai mici detalii ale vieții noastre de zi cu zi.

Lumea are nevoie de ajutorul nostru. Dar, pentru a putea ajuta, trebuie sa deblocăm și să valorificăm starea de trezie spirituală și resursele interioare pe care le deținem cu toții. Mindfulness: muncă, sex și bani ne poate ajuta să aducem laolaltă elementele spirituale și profane ale vieții noastre, astfel încât să fim capabili să abordăm situațiile cu veselie, abilitate și încântare. Eu, personal, îi sunt recunoscătoare autorului pentru explicațiile pline de înțelepciune pe care le oferă în acest volum și mă rog ca acestea să ajute mulți alți oameni care, la rândul lor, pot ajuta această lume.

Carolyn Gimian, editor Shambhala Publications

Author: redactiags

Share This Post On
  • Google
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *