Agenția de publicitate ERKA Synergy Communication a aniversat 10 ani de Guerilla advertising

erkaAgenția de publicitate ERKA Synergy Communication a aniversat 10 ani de la înființare printr-un un eveniment special tip Guerilla urbană, care a pus în scenă, prin creativitate, îndrăzneală și spirit ludic combativ, tipul de Guerilla advertising prin care ERKA s-a impus pe piață.

În cei 10 ani de activitate, agenția 100% românească s-a afirmat în publicitatea de retail și și-a consolidat poziția în rândul agențiilor de publicitate de dimensiune medie ca un partener de încredere. Alături de clienți, parteneri, colaboratori, ziariști, alături de designerul Alexandru Ciucu și de prezentatoarea de televiziune Florentina Opriș. ERKA a sărbătorit succesul modelului de Guerilla advertising (creativitate, bugete mici, proiecte ieșite din comun, crearea de buzz în jurul proiectului).

“De 10 ani am rămas fideli valorilor noastre: dedicație față de muncă, clienți, echipă, profesionalism / perfecționism, consecvență/perseverență, corectitudine, entuziasm, seriozitate, sfidarea imposibilului, pasiune (pentru publicitate și pentru retail). De exemplu acum 10 ani am interzis în agenție folosirea expresiei «nu se poate». Nu-i așa? Nu am spus niciodată «nu se poate» la nimic. Vă pot spune că planning-ul nu era făcut la zi sau la oră, ci la secundă. Primii care au comunicat în locații atipice au fost clienții ERKA (știu că acuma vi se pare normal și banal). De asemenea, ADN-ul nostru fiind evenimentele, vă anunț că am fost primii care au importat conceptul de Piață de Crăciun în România… prima Piață de Crăciun din România a fost organizată de ERKA la km 0 din Capitală (la Universitate, pe trotuarul din fata Teatrului Național)”, a declarat fondatoarea ERKA, Ruxandra Șerban, în cadrul evenimentului.

În prezent, ERKA deține un portofoliu extins de clienți, proveniți în special din zona francofonă, care au fost convinși de viziunea curajoasă, integrată de comunicare, de soluțiile flexibile, care anticipează nevoile clientului, și de creativitatea abordării ERKA.

Începând cu luna martie anul acesta, ERKA Synergy Communication este agenția de publicitate a DOMO Retail, responsabilă cu strategia de marketing și comunicare, planificare, creație, producție (print, audio-video, outdoor), media, digital, PR și BTL. Tot anul acesta, ERKA Synergy Communication a semnat campania integrată de marketing si comunicare prin care DOMO Retail sărbătorește 20 de ani de la înființarea companiei.

Alte nume semnificative care au intrat, în 2014, în portofoliul agenției sunt West Eye Hospital, Bouygues Constructions, Expert Petroleum, Geosys, Atelierul Alexandru Ciucu sau Maïsadour Semences.

 

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *