DOMO Retail a redeschis magazinul din West Park Militari București

logo_domoRetailerul electroIT DOMO a redeschis ieri, 2 aprilie, magazinul din Millitari (intrarea pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, km 13, lângă Fashion Outlet), în urma implementării unei strategii de business care include reconfigurarea centrului comercial și adresarea cu precădere a clienților care vin din zonele limitrofe, pentru care vor fi create condiții și servicii speciale de livrare.

Lansarea noului spațiu DOMO vine în întâmpinarea dorinței clienților din zone aflate în afara ariilor comerciale consacrate ale Capitalei de a avea acces la cea mai nouă tehnologie de produse din portofoliul DOMO, precum și la ofertele reînnoite și personalizate permanent ale retailerului electroIT. Fost magazin tip outlet, noul centru comercial marca DOMO se desfășoară în perimetrul unui spațiu de 1.200 metri pătrați, optimizat, redecorat și reamenajat conform unui design contemporan, ergonomic și funcțional, care pune în valoare gama de produse și funcțiile acestora.

Am redeschis acest magazin în urma conștienzării nevoii de a le oferi clienților din zone mai puțin deschise marilor centre comerciale un spațiu modern, prietenos, flexibil, reconfigurat conform celor mai noi standarde de confort și funcționalitate. Așa cum i-am obișnuit la fiecare lansare/redeschidere de magazine DOMO, așteptăm clienții la magazinul din Militari cu oferte speciale de deschidere. Ca în toate celelalte magazine din reteaua Domo, clientii vor putea testa și produsele marcă proprie, care reprezintă o extensie importantă de portofoliu în cadrul strategiei noastre de business, urmând a fi asistați de specialiștii noștri”, a declarat reprezentantul DOMO.

Noua locație păstrează un loc semnificativ în cadrul politicii companiei de a configura o rețea de magazine care să asigure și să anticipeze cerințele actuale ale tuturor cumpărătorilor DOMO.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *