Electrolux se alătură Alianței AllSeen pentru a produce electrocasnice interconectate

ElectroluxElectrolux, lider global pe piața electrocasnicelor de uz casnic și profesional, a aderat în calitate de Partener Principal la Alianța AllSeen, cel mai amplu proiect al „Internet of Everything”. Acest parteneriat este un pas esențial pentru Electrolux în vederea îndeplinirii promisiunii de a folosi tehnologia și conectivitatea pentru a oferi cele mai bune rezultate în activitățile de zi cu zi ale consumatorilor.

Alianța AllSeen a fost fondată în decembrie 2013 și, odată cu aderarea Electrolux, a ajuns la 63 de membri. Alianța reprezintă cel mai amplu efort de a promova „Internet of Everything” în rândul celor mai importanți producători de electronice de larg consum, producătorilor de electrocasnice, furnizorilor de servicii, retailerilor, companiilor de automobile și întreprinderilor tehnologice, start-up-urilor inovatoare, dezvoltatorilor și producătorilor de seturi de chip-uri. Tot în calitate de Parteneri Principali, din Alianța AllSeen fac parte și Haier, LG, Microsoft, Panasonic, Qualcomm Connected Experiences, Inc., Sharp, Silicon Image, Technicolor și TP-Link.

Electrolux crede cu tărie că această tehnologie, care face posibilă conectarea între consumatori, electrocasnice și dispozitive, oferă un mare potențial de a dezvolta servicii și produse care să îmbunătățească procesele de gătire și de curățare în viața de zi cu zi. De exemplu, lucrăm la soluții inteligente pentru gătit, bazate pe caracteristici profesionale, care să ajute oamenii să obțină cea mai gustoasă mâncare, cu un efort minim”, a declarat Jan Brockmann, Chief Technology Officer, Electrolux. „De asemenea, suntem conștienți că pentru a transforma acest ideal în realitate este nevoie ca cei mai importanți jucători din mai multe industrii să lucreze împreună, pentru a se asigura că toate dispozitivele și sistemele se pot conecta, indiferent de brandul acestora. Alianța AllSeen a acceptat această provocare și suntem mândri să fim, în calitate de Parteneri Principali, prima companie de electrocasnice care a ales să i se alăture.”, a adăugat Brockmann.

AllSeen Alliance LogotypeMembrii Alianței lucrează pentru a transforma în realitate promisiunea „Internet of Everything” de a conecta perfect dispozitivele în cămine și întreprinderi. În acest sens, colaborează pentru a actualiza constant softul cadru AllJoyn™, disponibil atât companiilor membre ale alianței, cât și celorlalte companii care doresc să facă parte din mișcarea „Internet of Everything”. AllJoyn™ funcționează ca un conector universal pentru obiecte, electrocasnice și dispozitive astfel încât să interacționeze indiferent de brandul de care aparțin și de alte particularități comerciale dezvoltate.

Parteneriatul la nivelul întregii industrii prin utilizarea softurilor open source este soluția pentru a construi o lume cu adevărat conectată”, declară Liat Ben-Zur, președintele Alianței AllSeen. „Decizia Electrolux de a ni se alătura, împreună cu alte companii de renume, este un pas important pentru Alianța AllSeen și așteptăm cu nerăbdare ca produsele Electrolux care folosesc AllJoyn să fie disponibile pentru comercializare.”, a completat președintele Alianței AllSeen.

Membrii Alianței AllSeen consideră că adoptarea la nivel global a „Internet of Everything” depinde de capacitatea dispozitivelor de a descoperi și interacționa, în mod autonom, cu alte produse din apropierea lor, indiferent de producător, de proprietățile tehnologice sau de sistemele de comunicare.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *